Mutlu haftasonlarınız olsun hanımlar kısa tutmaya calışacağım. Eşimle cok iyi anlaşıyoruz aynı evin icinde ufak tefek şeyler dışında bir problemimiz olmuyor cozebiliyoruz.
Ailelerden uzakta yaşıyoruz 1ay once Memlekete gittik aile ziyaretine kayinvalidemde kaldık ilk başta oraya indik ,ilk uc gun orda kaldik, ilk gunden beri eşime cok soyledim ananem hasta bi gidip gorelim en once ayıp olur diye gittik gidecegiz diye diye iki uc gun sonrasına attı. Sinirlendim bende doneceğimiz gunden birgun once bari bir gun olsun annemde beraber kalalım ananeme de gecmiş olsun diyelim hic goremedim onları dedim tamam dedi gittik iki gun de orda gecirelim dedik. Kayınvalideme soyledik orda kalacağız diye. Sen kal oğlum burda kalsın deyince ben sinirlendim başladım saydirmaya ses tonum baya yukseldi. O da bağırdı oğlumu ozluyorum ben sen annenle kal oğlum da benimle kalsın dedi. (Her zaman maddi anlamda oğullarını kullanmış ve duğunumuze bir gram katkıları olmayan insanlar bunlar ve hÂl da oğullarından maddi beklentileri var herşeylerini aldirdilar ve benim kayinbabam cift maaşlı. ) Her seferinde boyle yapıyor tatile gidince bir yere cıksak bir yeri gezsek oğlunu arar nerdesin, gel, markete gidilecek pazara gidilecek ablanı evine bırak.
Ben artık bıktım cok fena patladım ve tatilimin kalan kısmını ailemle gecirdim daha da onun evine adım atmam dedim donerken de uğrayıp hoşcakalın demedim . Daha cok şey var ama uzatmamak icin yazamıyorum. Eşimle iyiyiz aramız cok iyi ama son zamanlarda cok taşikardim olmaya başladı ic sıkıntım bir turlu gecmiyor durdugum yerde ağlama geliyor sanırım depresyon. Ama kayınvalidemn uzaktan telefonla, yakınlarına gidince de hastayım diye ağlaya ağlaya beni anneme gonderip oğlunu yanında tutmaya calışması kocamla rahat rahat memleket ziyareti yapamıyorum ben. Eşim ben konuştum diyor ama alttan ala ala konuşmuştur sert yapmamıştır eminim ve annemin kotu niyeti yok dediği bile oldu.
Ve ben ne yapmalıyım artık hic bişey bilmiyorum tecrubeleriniz doğrultusunda onerilerinize de acığım teşekkur ederim.