Arkadaşlar merhaba, konu cok net aslında;
Gorucu usulu nişanlandınız, nişanlınız eski sevdiğini unutamadı, hatta evlerine, ailesiyle goruşmeye gitti, sizinle ayrıldığını yapamadığını,onu cok ozlediğini onsuz yapamadığını soyledi, fakat sevdiği kız artık olamayacaklarını soyledi, tartıştılar, nişanlınızda hicbir şey olmamış gibi size geldi, fakat kız size bu durumu haber verdi, karşınızdaki kişinin dengesiz olduğunu soyledi, bu durumda aşağıdakilerden hangisini yapardınız? Anket dışında duşuncelerinizi de bekliyorum, eleştiriye acığım.
(Konunun oznesi benim arkadaşlar nişanlım benden 5 gun sonra başkasıyla nişanlandı 2 ay sonra boyle bir olay oldu, ayrıldığını parasal bir mevzu icinde goruşmesi gerektiğini soyledi, bense hala seviyorum ve hicbir cevap bulamadığım sorular icin hep bu yuzleşme anını beklemiştim sonunda elime butun soruları soracağım bir fırsat gecti, benimleyken mi tanıştı, nasıl oldu, sevdi mi kafam yanacaktı artık, inanın boylesine enteresan bir durumun icindeki 3 kişiden hicbiri olmayı tercih etmezdim.)
Ek: Arkadaşlar ben bu mahlukatın ilk nisanlısıyım, donmek istediği kişi benim, biz olamayız deyip kıza uygun bir dille bu durumdan haber verende benim, karsımdaki kız sadece durumu kabullendi tesekkur etti, bende size danısmak istedim onun gozuyle, sonucu bilmiyorum ne yaptılar onu da bilmiyorum.