Konu cok uzun, olabildiğince kısa kesmek istiyorum ama her şeyden once cok hassas bi donemde olduğumu ve beni yargılayacak sozlerinizi normalden daha fazla canımı yakacağını bilin cunku psikolojim hic iyi değil.
Ben 3 hafta evvel ailemden habersiz evlendim. Eşim askeri personel. İzine gelince duğun, ev tutma vs işlerini halledeceğini soyledi. Bana Bi alyans bile almadı. Evlendik. Evlendiğimiz gun goreve gitti, ben ailemin evinde onu beklerken gittiği 2. Gun bana buz gibi davranmaya başladı. Telefonlarımı acmıyor, acsa da hemen kapatmak icin bahaneler arıyor vs. En sonunda bu boyle olmayacak bari Bi ev tutalım aileme izah edelim dedim BANANE, SANA EV Mİ TUTUCAM BİDE, NE HALİN VARSA GOR DEDİ. annesinin durumdan haberi oldu, onu aradım BEN NAPİM ARANIZDA HALLEDİN dedi. En sonunda da bana ZATEN Bİ ZEVK İCİN BAŞIMA BUNLAR GELDİ dedi, beni terk etti.. Dunyam başıma yıkıldı. Ustelik sen kesin beni aldatmışsındır nereden bileyim ne bok yediğini Ben uzaktayım, seni oldururum diye tehdit etti. Ben bu kişiye hukuki yollarla elimden gelen her turlu zararı vermek istiyorum cunku hayatımla oynadı. Tazminat, nafaka, hapis artık ne gelirse hukuk cercevesinde zarara uğratmak istiyorum ama haklı cıkar mıyım yoksa boşuna mı uğraşırım veya bunun dışında ne yapmam gerekir lutfen bana BENİ YARGILAMADAN yardımcı olun cunku ben zaten sabaha kadar uyumayıp bu kişiye guvendiğim icin kendimi sucluyorum.