Daha once sorunumu paylaşmıştım kızlar aramizda bi tartışma gecti eşimle yastık firlarip bardak kırdım o anki ofkeyle bana cevap vermediği icin bu olaydan sonra 3 haftadır benimle konuşmuyor yatağı terk etti gittim ozur diledim yaptığımın doğru olmadığını soyledim a benimle konusmak istemedigini soyledi dedim yatağımıza gel bari neyse geldi ama uzakta gene ben gene kinuşmaya calıştım sarıldım yuvamizın dağılmasın istemediğim icin elimden geleni yapmaya calıştım inanın gurur murur kalmadı zaten aynı evin icinde yabancı olmaya dayanamadım tekera konuştum benden ozur dileme istemiyorum vs gibi konuştu bende boşanmak istediğimi boyle devam edemeyeceğimi anlatan uzun bir msj attım ama oralı bile olmadı hicbirsey yazmadı evle alakası yok 3 yasindaki kızim bile farkediyor odaları ayirdi tekrar bu msj ustune ben bunu hakedecek birsey yapmadım canım acıyor kızlar haketmediğim bir davranışı yasmaka ağrıma gidiyor ne yapmalıyım sabredip beklemelimiyim telefonlarıni da karıstirdim herhangi bir seyide yok hemen aldatiyordur demeyin olsa anlardım bugune kadar oyle birsey sadece benim kuruntum disinda birsey olmadi