Merhaba iyi akşamlar,kime sorsak ne yapsak bilemedim.Burada az cok bir şeyler bilen yol gosteren olur diye duşundum.
Bu olay benim başımdan gecmedi,3 tane arkadaşımın başından geciyor.
Bir cocuk var,Turk değil Pakistanlı.Kanadalı bir kız arkadaş aracılığıyla tanışılmış.Turkiye ’ye daha once gelmiş hatta bu kişiyle buluşulmuş yani dolayısıyla tipi biliniyor.Fotoğrafı ve cep telefon numarasını biliyoruz.
Bu cocuk yıllardır bizimkilerle arkadaş.Ben de tanıyorum ama cok değil.Arkadaşlarımın da fotoğrafları bu cocukta var.(Normal fotoğraflar,cıplak fotoğraflar falan değil)
Bu cocuk son birkac aydır garip davranmaya başladı en sonunda herkesle durduk yere kavga edip ilişkisini kesmiş.Sonra da bizim kızların numaralarını sapık gruplara yaymış.X ’in (Bir arkadaşım) cıplak fotoğrafını gormezsem numaraları yaymaya devam ederim demiş.Hatta başka bir arkadaşın kardeşine de (14-15 yaşında) “benimle cinsellik konuşmazsan senin de numaranı ve fotoğraflarını sapık gruplara yayarım” demiş.Kız da daha kucuk,korkmuş ve internetten bulduğu bir fotoğrafı atmış.Cocuk da gitmiş.
Pakistan ’da yaşıyor şu an.Oranın vatandaşı.”Beni hapse falan attıramazsınız” diyordu.Sonra ozur falan diledi bizimkiler kabul etmedi tabii.Sonra duruldu.
Şimdi aylar sonra tekrar X ’in bir fotoğrafına erişmiş ve onu yaymakla tehdit ediyor.Ayrıca başka bir 15 yaşındaki kıza cinsellik konuşmazsan yayarım fotoğraflarını ve numaranı demiş.Kızın koyduğu butun whatsapp profillerini de ekran goruntusu almış hepsini atmış kıza.
Neden boyle herkesi rehberinize ekliyorsunuz yuz goz oluyorsunuz ki dedim ama olan oldu.
Bu arada cocuk 18 ya da 19 yaşında.
Bu kişiyi şikayet edebilirler mi ? Facebook hesabından Pakistan ’daki arkadaşlarını bulduk durumu anlatıp ailesinin numarasını istemek icin ama buyuk ihtimalle vermezler.
Ne yapılır boyle bir durumda ?