Herkese merhaba hemen konuya gireyim icim icimi yiyor. Yaklaşık bir aydır instagramdan tanıştığım bir cocuk vardı cok yakışıklıydı hoşlanmadım ama iyidi ara ara yazıyodu saygılı şekilde kendisi sağlıkcı benim bir işim olmuştu arabayla ilk kez aldı goturdu yardım etti ilk yuz yuze tanışmamız boyle oldu ben de mahcup hissettim kendimi dedim bi kahve ikram edeyim dun geldi eve gunduz kahve ictik ettik gayet sohbet guzel seviyeli bir iki saat sonra kallktı akşam sekiz gibi mesaj attı bulunduğumuz şehirde seyir tepesi var oraya gidiyormuş dedi seni de alayım tamam dedim gittik bu arada alkol kullanan kişileriz alkol icmek istedik yasak saati olduğu icin bana geldik kendi evinde arkadaşları varmış iyi guzel ictik bu tatlı tatlı yakınlaşmaya başladı o tatlı gelince bende tatlı oldum karşı konulmaz biri ama hoşlantı sevme yok kesinlikle tanımıyoruz bile duzgun gece bir şeyler yaşandı alkolun etkidiyle boyle benim ilk defa başıma geldi kendimi cok cok kotu hissettim sabah kendisine dedim bi daha goruşmeyelim ne arkadaş olabilirz ne sevgili başlamadan bitti tamamen . O da ben yazarım ararım dedi bu dediğinin arkasında duramayacağını bildğm icin ustunde durmuyorum biraz kafanı topla dedi. Onun bana duygusal bi hissiyatı yok aynı şekilde benimde ona sadece bi cekim oldu bilmiyorum cok pişmanım cok kotuyum bundan sonra nasıl davranayım acıkcası devam etsinde istemiyorum cunku beni hep oyle bilcek oyle hatrlıcak sevgili olsak bile .fikirlerinize ihtiiyacım var