Merhaba değerli arkadaşlar elimden geldiği kadar youtubenin puf noktalarını sizlere ara sıra sunmaya devam ediyorum . Şu anki sizlere sunmuş olacağım konumuzda Telif yemekten kurtulmayı ve kanalımızın kapanmaması icin onerebileceğim cok onemli 2 maddeden bahsedeceğim..

Şimdi değerli arkadaşlar coğumuz malum Ttnetin nene hızındaki vermiş oldugu hızdan kurtulmak icin VDS kullanıyoruz. Coğu arkadaş VDS kullanarak youtubeden toplu kanal cekmekte ve indirmektedir. Şimdi arkadaşlar atıyorum kanalın birisini gozunuze kestirdiğiniz. 500 videosunu indirip kanalınıza VDS ile atacaksınız. Buraya kadar herşey guzel ya sonra ???? Sadece o kanaldan 500 video alıp atarsak adam videosunu aradığı zaman bizim cıkma olasılığımız cok yuksek. E doğal olarak da telifi basacaktır. Buna bağlı olarak da Youtubenin alarm sistemi devreye girerek belkide toplu olarak kanallarımız banlanacaktır.

Peki Cozum Nedir ?

Eğer siz ilgili kategoriden farklı kanallardan video cekerseniz telifin gelme olasılı cok duşecektir. Bu sayede sağlam ve ileriye donuk kanallar sahibi olabilirsiniz ve yine bunun sonucunda yavaş yavaş guncellenmiş hedefine adım adım giden ve başarıya ulaşan kanallar sahibi olabilirsiniz ..

Bu konu sadece VDS kullananlar ve Bir cok kanalla uğraşan ve kanallarının toplu olarak kapanmasından dert yanan arkadaşlar icin gecerlidir.

Arılar neden tek ciceğe konmaz

Elimden geldiği kadar tecrubem yettiğince sizlere destek olmaya devam edeceğim

Bol Kazanclar Dilerim ...

ßen icadı sundum artık geliştirmesi size ait Anlayan anladı

ßir duşunun neden Farklı İpler ?? Kazanc İcin Neden Cok Kanal ? ve Neden Farklılık ? Hepsinin ortak noktasına bakın *

Butun Formul Burdadır...