Selam hanımlar,
Bu sefer konu en yakın kız arkadaşımla aramda gecen bir mevzu.

Kendisi icin elime doğdu diyebilirim aramızda 10 yaş var. Fakat yaş aldıkca, o yaş farkı kapandı aramızda.

Arkadaşım bir suredir eşimin iş yerinde calışıyor. Eşimin iş yeri tam bir aile şirketi. Baba kardeşler vb. Benim calıştığım şirketle de ticaretleri var.

Yani bazen ozel bazen iş ile ilgili sık goruşuyoruz kendisi ile. İkimizin birbirimize olan sevgisi cevremizde de hep bilinir.

1 hafta oldu, bir akşam iş cıkışında onu aradım. Normal şartlarda o saatte işten cıkmış olması lazımdı. Onun evi tarafında bulunan bir avm ye gidip hem bir erkek arkadaşımla buluşup bir evrak alıcak, hem de avm den cocuğumun bir ihtiyacını alıp eve gececektim. Aslında ona bir kahve icelim diyecektim ama aradığımda hala işten cıkmamıştı. Ve işte olmanın verdiği memnuniyetsizlikle konuştu. Muhtemelen yanında gorumcem kayınbiraderim falan vardı neden mesaiye kaldığının yorumunu yapamadı. Neyse uzatmayım ben de "senin heralde yerin dar konuşamıyorsun" dedim telefonu kapattım..

Uzerinden 10 15 dk gecti beni aradı. Bu arada ben avm ye gelmiş arkadaşımdan alacağım evrakı almış cocuğun da ihtiyacını almaktan vazgecmiştim. Arabadaydım.
Actı ve gulerek direkt "bence sen bir iş karıştırıyorsun beni o yuzden aradın" dedi.
Tam ağzımdan neler cıktı hatırlamıyorum, ilk başta dediğini zaten anlamadım. "nasıl ne karıştırıyorum" falan dedim sanırım. Sonra uzerime gelmek icin biraz daha usteledi ama cok sinirlendiğimi hissediyorum sadece.

Hayır ne karıştırmam, bu nedemek, arkadaşımla buluşacağımı soyledim sana hatta gel kahve icelim diyecektim konuşmadın bile falan derken gulerek kalktı "arkadaşın kimmiş" dedi.
Ben geyikle ciddiyet arasında gidip gelirken son soylediği beni Bi cileden cıkarttı kapattım telefonu.

Ya ben genc kız olurum da sen bana bunu yaparsın değil mi, yada ilk aradığımda yaparsın boyle bir espriyi. Aradan 15 dk gecip ozellikle bunu soylemek icin beni aramış olması beni delirtti cidden.

Muhtemelen kızdığımı da anladı yanlış hatırlamıyorsam soyledim de bunu telde.
H. Sonu aradı acmadım.
Dun ve bugun iş ile ilgili konularda birer msj attı. Dun ozellikle gayet net ve mesafeli msjlar gonderdim cvp olarak.
Bugun de bir arkadaşına telimi verip veremeyeceğini(yakın zamanda bir ameliyat gecirdim o arkadaşı da o ameliyatı olacakmış) ve doktorumun adını sormuş. Onu da yanıtladım.

Şimdi bu saat oldu hala duşunuyorum. Ben haklı mıyım haksız mıyım kızmakta. Ne hissettiğimi de cok net yazmak istemedim siz de benim hissettiğimi hissedecek misiniz?

Yani bu eşek sıpası canım dediğim oyle de sevdiğim ailemizin de bir parcası. Yaptığı densizlik mi değil mi, kızmakta haklı mıyım, olayı nasıl sonuca bağlamalıyım?
Cunku hayatımdan cıkartmak gibi bir durumu bile duşunuyorum.