Gunaydın herkese,
Oncelikle şunu belirteyim ben coluk cocuk gurultusunden değil koca adamın yatak odasında telefonla sabahın korunde veya gecenin bir yarısı okuz gibi bağırmasından rahatsızım..
Bazısı rahatsızsan mustakil eve cık diyecek ondan en sonda soyleyeceğimi en başta soylemek istedim

İnsanız evimizde cocuk da olur kavga da olur neşe de tonumuza dikkat ettiğimiz surece ve vakte..
Muhim değil benim icin bunların hicbiri.

Ama bir komşum var ki duşman başına sabahın 7-8 i gibi telefonlar gelir başlar konuşmaya (yatak odalarımız bitişik) hic kapıya gitmedim ama gecen yıl eşiyle parkta tanıştık bana “hakkınızı helal edin sizi cok rahatsız ediyoruz değil mi?” Demişti de ben oğluyla aralarındaki kavgaya odaklandım ve “olur oyle şeyler” demiştim
(O aralar ergen oğluyla cok kavga ediyordu)

Neyse şimdi bu telefon goruşmeleri icin hic gitmedim yani gitsem de adam telefonuma karışamazsınız der ya da başkası duyar ve telefon goruşmelerine kadar karışıyor falan der diye duruyorum

Ama inanın olacak gibi de değil boyle bi ses tonu birkac varlıkta var..

Neyse bu sabah yine aynı sesle uyandım ve evin Wi-Fi modem adını değiştirdim belki gorurler ve ustlerine alınırlar falan diye.
Konumun adı ile aynı.

Cok etkili bi yontem değil hatta belki hic değil ama ne yapabilirim bilmiyorum.
Ergen oğullarıyla surekli kavga eden anlayışsız tuhaf insanlar başkasına karşı Nasıl anlayış gosterir bilmiyorum yani gitsem de etkisi olmayacak biliyorum..

Not:kulak tıkacı da sipariş ettim bu sabah bakalım onlar gelirse rahat ederim inşallah

(umarım kimse sen farklı odada uyu demez benim uyku alanım orası,başka bir komşum boyle bi yontem sunmuştu da normalmiş gibi)