Kızlar merhaba. Akıl vermenize ihtiyacım var. Bundan 5 6 ay once dedem vefat etti ben gitmek istedim ama eşim koronadan dolayı gelen giden olur cocuk hastalanır diye izin vermedi.(1.5 yaşında oğlum var). Annem babasına cok duşkundu panik atak hastası olduğu icin annemin yanında olmayı cok istedim ama eşim izin vermedi bende koronadan dolayı cok ısrar etmedim ve gitmedim. Yaklaşık 40 gun sonra KV kp ailecek bize geldiler 2 hafta kaldılar bizde gezdik tozduk kızlarına akrabalarına heryere gittiler guya korona var (!) Ailesi evlerine doneceği zaman bende onlarla gidebildim ancak eşim izin verdi ve sadece 2 gece kalabildim(10 saat yol gittim farklı sehirlerdeyiz) Ne yapıp ettiysem eşim izin vermedi. Bı kac ay sonra onun anneannesi vefat etti hemen aynı gun toparlanıp onun memeleketine gittik ki korona cok daha fazla artmıştı. Eşimin ailemin evine gitmeme karşı cok sert bı tutumu var sadece yılda bı kez o ne zaman ailesini gormeye giderse bende o zaman gidebilirmisim ailemi ozluyorum gitmek icin konuyu bile acamıyorum kıyamet kopuyor sanki kotu bişey istemişim gibi davranıyor. Eşimin evde yalnız kalamama gibi bı sorunu var gece tek kalamiyor ailesi bu yuzden izin vermediğini onu biraz idare etmem gerektiğini soyluyor ama eşim hicbir zaman bunu bana acıkca dile getirmedi ailemi ziyaret etmek isteğimi soylediğim zaman ne işin var sen artık evlisin istediğin her an gidemezsin( ki 6 ayda bir falan gitmek istiyorum sadece) deyip beni sucluyor hatta kıyamet kopuyor. Cok şey mi istiyorum bu benim hakkım değil mi hem hakkımı elimden alıyor hem de beni sucluyor kafayı yiyecem duşunmekten annem panik atak hastasi kac gun hastanede yattı evde de surekli rahatsız ben gitsem biraz kendine gelecek biliyorum oğluma da cok duşkun ona iyi geleceğini biliyorum eşime soyluyorum ama yine izin vermiyor. Bende alttan almaya calışıyorum belki gecer bu tutumu diye yanlış mı yapıyorum alttan alarak yoksa abartıyor muyum butun erkekler mi boyle lutfen akıl verin kendi gitme gelme durumunuzdan bahsedin.