Merhaba arkadaşlar,

@FGA 'nın beni etiketlemiş olduğu konuyu okudum şimdi.rustler isimli arkadaş sahte telif atmış.Suresiz uzaklaştırılmış.
Konuyu acan arkadaş YTT'den olduğunu soylemiş ancak grup uyeleri arasında ona rastlayamadım.

Zaten bizim gruptan olsa bile biz daha telif,flag vs hakkında en ufak bir bilgi paylaşmadık,bir tane bile kanalı deşifre etmedik kısacası faaliyetlere 100+ kişi olduktan sonra başlayacağız dedik.

Son olarak şunu da belirtmek isterim.Grup 100 kişi olunca sahte telif atandan şuphelendiğimiz zaman direk grubun onune atıp saldırmayacağız.Arkadaşlar once bana gonderecek ben @[email protected] dahil birkac tecrubeli arkadaşa danışıp oyle kapattıracağız kanalı.Forum sahibine de guveniniz yoksa BİŞEY DİYEMEM!

Yani YTT henuz faaliyette değildir.Daha kurucusu olan BEN telif atmayı bilmiyorum! kuru iftiralarınızı kendinize saklayın.

Ayrıca flappy bird oyunu kurulmuş sanal olarak,orda da şahsım adına sahte telifci denmiş sanırım

O sahte telifci diyen arkadaş(lar)a sadece şunu soyluyorum.
Eğerki ben bu zamana kadar bir tane telif attıysam/attırdıysam Allah belamı versin.Ama atmadıysam/attırmadıysam da allah senin belanı versin.

Ha ayrıca bi konu da serkan abi 'ye yapılan iftiralar sonucu serkan abi ispat etmezsen ******* 'sin demişti.Onu yazan arkadaşa aynısını iletiyorum bu konu altında ispat etmezsen ********'sin.(sen anladın)

Son diyeceğim şudur forumda beni cekemeyenler var belli ki odalara girip kufur dahi edecek kadar sevmeyenler var.O arkadaşlar hic saatlerini ayırıp boyle bir yardım yapmış mı insanlara?

http://www.ytpara.com/youtube-alisve...-kanallar.html

Ya da kendi kazandığı kategorisini(yaklaşık 200$ kazanabildim) deşifre etmiş mi tum foruma?

http://www.ytpara.com/youtube-kazanc...i-anlatim.html

Ve saatlerini ayırıp hic bilmeyen arkadaşlar icin bu tarz 0'dan bi konu acmış mı? (konu 2-3 saatimi almıştır.)

http://www.ytpara.com/youtube-kazanc...a-yontemi.html

İyilik yap denize at demişler,yaptıklarımı anlatmayı hic sevmem.Buna mecbur bıraktınız.Ama zaten forumda bu konular mevcut herkes gorebiliyor son 3 yardım konumu bir araya topladım sadece o kadar.

Siz (iftira atanlar) nerde kaybediyorsunuz biliyor musunuz? herkese para gozuyle bakıyorsunuz.Bu forumda kim bi yere x TL kazandım yazsa mesaj atıp peşine duşuyorsunuz.Skype'ye son zamanlarda 100+ kişi ekledi.coğunun 2-3 gunden sonra mesajı ''kategori verir misin'' oldu.

Kategori vermiyorum arkadaşlar,siz bulacaksınız.Vermediklerim de hemen gelip arkadamdan konusmasınlar.Skype'de en cok konuştuğum insanlardan biri @[email protected] 'dir.Bu zamana kadar bi sorun bakalım kategori vermiş mi bana? ya da ben istemiş miyim? herhangi bir kazanc kapısı,youtube taktiği sormuş muyum? Kac gece sabaha kadar konuştuk konumuz hep hayatın icinden şeylerdi.

Bu yuzdendir ki oyle ekleyip benden para kazandıracak kategori koparamayınca arkamdan konusmayın.Kazanamıyorsanız gelin yardımcı olayım ama gelip de kategori isteyenlere de yardım edemem.

@YtKoRaY konuyu takiptedir.Esen kalın.