Eşim sanırım beni aldatmak uzere cok uzgunum gercekten. 4. Yilimiza gIricez eskiden eşime cok guvenirdim beni aldatmicagina cok emindim ama oyle değilmiş. Bu son zamanlarda ara ara mal goturduğum firmada kızlar var benle konuşmaya calışıyolar yardım etmek istiyolar diyodu bende kızıyodm muhattap olma falan diye cok ustunde durmadım. Bi kac ay once de eski bi elemani instagramdan eklemiş niye ekli dedim eski eleman bi gun lazım olur diye ekli falan dedi. Sildirdim 2 gun sonra fake hesap acıp ekledi fake hesabını yakaladım eminim o olduğuna ama inkar ediyor hep. Bugun de araba almaya gidicek ankaraya evde yok şuan (araba almaya gideceğine eminim bi akrabasıyla gidiyo adamla ne zamandır gorusuyo araba icin) az once instagram baktım bi kızı eklemiş mesaj attım eski bi eleman dedi fake hesapla kiza yazdım o ekledigin kişiyi tanıyomusun dedim iş yerinden dedi eKlemendekii amac ne dedim istek attı kabul ettim dedi sonra eşimi aradım niye ekledin dedim o ekledi bende kabul ettim bigun lazım olur diye dedi ekran goruntusunu attım sen eklemişsin dedim duraksadi biraz sonra senin hergun kontrol ettiğini bilmiyomuyum bigun eleman lazım olur diye gordum ekledim dedi kapattım yuzune. Ergenler gibi instagramdan niye ekledin kavgası yaptım resmen ama bu basit bisey değil niye benim kocam boyle şeyler yapsın zoruma gidiyo cok uzuluyorum.
Telefonunun şifresini biliyorum hep kontrol ediyorum bisey yok ama bu bi kac şey beni cok uzdi şuan sinirden ağlıyorum bide mesaj atmış.diyo senin icin fesat ben mi sucluyum arkadaslar