Konu boşanma surecim. Anlaşmalı olma ihtimali cok yuksek. Ama yine de olur da cayar, başka bir sorun cıkar diye şahit yazmam gerekiyor. Kızkardeşlerime soyledim. Onlar acısından sorun yok, bana bilgilerini gonderdiler. Ama şimdi kardeşim mesaj atmış "Babamla annem diyoki siz nasıl oraya gidiceksiniz babam uzun sure daha dışarı cıkamıyacak avukat birini bulamazmı diyolar". Bu işin benim icin ne kadar onemli olduğunu, beni gectim cocuklarım icin hayati bir mesele olduğunu bilip benden bu kadarını bile esirgemeleri. Avukat da şahit cok onemli yazmak zorundayız yoksa kazanımlarımız elimizden gidebilir diyor. Bu durumdan aylardır bahsediyorum. Anlatıyorum ama neymiş "hayatları boyunca mahkeme gormemişlermiş de, oralara gitmek onlara dokunurmuş da, hem onlar hicbirşey bilmiyormuş ki(!)" Bunları avukata soylediğimde "şimdi oyle diyorlar ama vakit gelince seni yalnız bırakmazlar, merak etme" diyordu ama şimdi yalnızım. Lanet olsun diyorum artık bu nasıl bir iştir. Bu işin başrolu annem. Kendi beni annesiz bıraktığı yetmiyormuş gibi bir de kardeşlerimin yardımını da engelliyor. And olsun ki bu iş biter bitmez bu şehirden defolup gideceğim ve beni en zor gunlerimde boyle yalnız bırakan bu insanları bir daha asla gormeyeceğim.