Merhaba. Kısaca ozet gececeğim. Eşim bana karşı cok değişti. Eskiden opup koklayan seven adam gitti odun gibi birisi geldi. Kaba saba. Surekli uyarıyorum ama bir iki duzeliyor sonra yine aynı. 8 aylık bi bebeğimiz var. Bebeğimiz doğduğundan beri dozunu arttırarak uzaklaşıyor benden. Ben normalde calışıyordum şu an bebeğim icin ucretsiz izindeyim. En basitinden bugun kahvaltıda bi video izliyorduk gecmiş zamana ait internette. Sokak goruntuleri. Videoyu yanlış anladım. Beni uzuyorsun nasıl boyle anlarsın dedi kapattı kalktı. İzlemedik. Yanlış anladığım şey de tren olmayan bir yerde o yıllarda var zannetmem.

İkinci de işe gitmek icin hazırlanıyordu. İşin var mı bugun ne yapacaksın dedim. Hergun aynı şeyi sorma bana rahatladı işte cok işim yok dedi.

Surekli bi tersleme durumunda. Anlamıyorum ne oluyor.

Dun akşam yaşadığımız şeyi de anlatıyım. Bi ev bakıyorduk. İlanda o apartmandan başka daire buldum. Eşime gosterdim. Bak aynı yerde dedim. Birlikte fotoğraflara bakıyorduk. Bir kere daha dedim ki birebir aynı yer. Aynı şeyi kırk kez soyleme dedi kalktı gitti bakmadan.

Eskiden yatağa gelince sarılır oper oyle uyurdu. Şimdi iyi geceler deyip arkasını donuyor. Ben soyleyince de herşeyi benden bekleme diyor.

İki gun once bebeğim gece cok uyandı. Emziemek icin cok kalktım. Yorgundum. Sabah uyanınca da eşim aldı odasından bana getirdi. Siz biraz oynayın da az dinleniyim dedim. Gittiler. Bir saat uyumuşum. Gozumu actım eşim hazırlanıyor işe gitmek icin. Tavırlı. Ya biraz dinlendim ne oldu gece cok kalktım emzirmeye dedim. E ben de uyandım ben senden daha yorgunum ben daha az uyudum diyor. Ben yatağa yatıp kalkarken iki saniye uyansa uyumadım diyor.

Bu adam niye boyle oldu. Bana bi akıl verin. Yoruldum surekli tavrını cekmekten. Tum gun cocuğumuza tek başıma bakıyorum. Tum ev işiyle ben ilgileniyorum. Bir de bunun tavrını cekiyırum.