Bugun *** da bir konu gordum kafama takıldı Ben bazı kanallarıma manuel yukleme yaparken yt nin onerdiği etiketleride giriyordum Fakat *** daki Elfida arkadaşımız bununla alakalı bir konu acmıs Bende sayesınde fikir sahıbı oldum Forumda araştırdım bu konuyla ilgili sonuc bulamadım bende *** dakı bu konuyu buraya taşımaya karar verdim Bilgili arkadaşlar konuya yazarlarsa ben ve benım gıbı bilmeyen arkadaşlarımızında yararına olur Elfida'dan Video Etiketlemede ince Detay
permalink
Merhaba arkadaşlar. Size ince kucuk bir sır niteliğinde bilgi vericem.

Youtubeye yuklediğiniz videolara etiket girerken kesinlikle ama kesinlikle parantez icerisinde olan otomatik cıkan etiketleri eklemeyin. Ornek vericek olursak Bmw videosu yuklediniz. Yuklerken onerilen etiketlerde şu etiket cıkar ''Bmw (organization)'' gibi.. Bu parantez icerisinde olan etiketleri eklediğinizde o videonuzun kazancları ay sonunda Organization adına telif almış Bmw kanalı sahibine gider.Bu tamamında gecerli olmasada Youtube'nin belirlemiş olduğu cok nadir etiketler haric hepsinde gecerlidir.

Ve en onemlisi onerilerde '' bmw (organization) yazıyor ya hani. Siz tek başına Bmw diye etiket girmeyin. Videonuz izlenme almaz. ''Bmw car'' gibi etiketler girin. Bunlar size fazladan izlenmeler ve yukselmeler getirecektir.

Bir ince bilgi daha vereyim. Kanalınızda ''kanal ayarları'' bolumunde Fan Finder kısmına tıklayın ve kanalınızdaki videolardan kesintiler yaparak bir video oluşturun. 2 dakikadan daha kısa. Bunu bircok kişi yapmıyor. Arkadaşlar bu oluşturduğunuz videoyu Youtube kuyruğa alır ve eğer onaylarsa. Bu demektir ki kanalınız spamda değil ve 1 e 3 veren bir bahsi kazanmış gibi olursunuz. Youtube - analytics - trafik kaynaklarına girdiğinizde bunu farkedersiniz. onerilen youtube videosu kısmı muazzam derecede artar youtube size izleyici gonderir.

Bunu denemeyin ama tanıtım videolarınız onaylanmazsa başka ozgun icerikli tanıtımlar gondererek onaylatabilirsiniz. Ama peşin peşin soyleyim en fazla 10 - 15 gun ayakta duruyor sonra kanalınıza el sallıyorsunuz.(*** Elfida'dan alıntıdır)