Merhaba arkadaşlar biraz uzun olacak ama goruşlerinizi merak ettiğim bir aşk hikayem var. Kesinlikle goruş ayrılığı yaşanacak bir hikaye..
Lisedeyken 5 yıl cok guzel ve masum yaşadığım bir aşk vardı. Kendisi il dışında okuyordu o zamanlar. Her ay benim icin gelirdi incir ağacımız vardı okulun oğle tatillerinde oturur vakit gecirirdik. Ben cok seviyorum diye patates cipsi ve sosunu yaptırır restoranda getirirdi. Erik calardık. Okulu asar vakit gecirirdik. Benim icin soğukta otogarda yattı. Yazları her işe gitmeden once 30 dakika evinden koşarak her sabah 6 da gelir bende balkona cıkar bakışır sonra giderdi. Evimizi yaptı kendi elleriyle. Evlilik hayallerimiz vardı. İlk uc ay el ele tutuşmadık. İlk ben optum dudağından oyle saf, masum utangac bir sevgi idi.. (Hic unutmam ileriye gitmiştik, cinsel anlamda beni durdurdu. 4. Yılımızda ) Ben istiyorum diye bilgisayarını satıp, ben elma toplayıp fotoğraf Makinesi almıştı. sonra telefon, boyum kadar ayı

.. Sonra araya ailevi sorunları girdi. Abisi dolandırdı. Bana kotu davranmaya ve uzak durmaya başladı. Bende askere gitmeden bir hafta once ayrıldım. Hatta annemden helallık istedi goruştu benle goruşmedi. Ve bende bir hafta icinde sevgili yaptım. Nasıl hangi kafada yaptım inanın bilmiyorum. Ama hayatım mahvoldu. Bende universiteyi kazandım ve Ankara ’ya geldim okumak icin. O cocuk her zaman kufur, hakaret ediyordu, para istiyordu. Ben ayrılmak istediğim zaman tehdit ediyordu. Ve bende ondan korkuyordum. Kimseye bu durumu soylemiyordum. Askerdeyken eski 5 yıllık sevgilim destan dolusu mesaj atıyordu cevap vermiyordum. Ondan kendimi soğutmak icin o kişi ile fotoğraf attım sarılı vaziyette.. Cok ağladı, bir hafta kendine gelememiş o fotoğrafları cıkartıp askeriye dolabına asmış benden nefret etmek icin.. ama yapamadı benden vazgecemedi. Bende onun sesini duyunca mutlu oluyordum. Konuşuyordum. Halen cok seviyordum cunku ama o kişiden de ayrılamıyordum. Sonra 5 yıllık eski sevgilime ben onu seviyorum, o cok iyi bir insan ihanet edemem deyip konuşmayı kesiyordum. Paraya ihtiyacım oluyordu bana sorgusuz bir şekilde 500 tl attı 4 defa. Sonra konuşmayı kestiğim halde istemiyor, benden iste kimseden isteme diyordu. Askerliği bitti, mesleğini aldı eline evlenmek istediğini soyledi. Biz de 6 gun sevgili gibi konuştuk, onu sevdiğimi soyledim. Telefonda saatlerce konuştuk. Sonra cok kırıcı soz soyledim. Cunku mecburdum diğer kişi beni asla bırakmıyordu. Psikolojik baskısı cok etkiliyordu. eski sevgilime de bu durumu anlatamıyordum asla. Sonra kırıcı bir soz soyledim ve konuşmayı kestik. Bir hafta sonra Facebook ’ta bir kızla fotoğrafını gordum. Cok kotu oldum onu aradım ağlayarak. Oda benim yaptığımı yaptı o kız cok iyi bir insan onu uzemem. Beni cok seviyor. Bende ona aynısı dedim. Derken 5 gun boyunca yurt odasında kendime gelemedim. Kendi kendime o cok iyi bir insan ben onu cok uzdum ağlattım. Askerde yazdığı gunlukleri yırtıp attım, bana askerdeyken kolyesini ,yaptırdığı hediyeleri atan insansın sen kesinlikle hak etmiyorsun deyip hayatıma devam ettim. Sonra duydum ki 3 ay sonra evlenmiş. O zaman acımadı canım pek. Olan olmuş geri donuşu yoktu cunku. Okuldayken beni aradı bir yılın icinde 4 kez konuştuk. Para gonderdi bana, Beni sevdiğini soyledi, sonra gitti. Aradan 6 ay gecti arkadaşımla konuşuyorduk bana dedi ki; herkes hata yapabilir sende yaptın , oda ama cok iyi bir insan bir gun gelirse ona acık ol ve herşeyi anlat dedi. Bende cok iyi bir insan mutlu olsun dedim. Derken ertesi gun bir numara mesaj attı. Cok pişman olduğunu bensiz yapmadığını o kıza da bunu anlattığını , evlilik hayallerini benle kurduğunu, adımla ona seslendiğini, yaşadığımız herşeyi anlatmış baba olacağım diye, pişmanlık yaşamış onu kandırdığı duşunmuş acık olmuş sonra boş gebe olduğunu oğrenmişler.Ve sonra boşanmak icin 45 bin tl verdi kıza ve ayrıldılar anlaşmalı. O zaman mesaj attığında karşına tertemiz cıkacağım dedi, ve boşandı geldi. Bizim fotoğraflarımızı saklamış, 20 adet benim ona yazdığım 5 mektubu şok oldum. Eski eşi aradı mesaj attı, onun anlattığı şeylerin hepsini anlattı , benle arkadaş olmak istediğini soyledi. Ben reddettim sonra benim adıma sosyal hesap acıp ona yazmış. Sevgili olduk ve ben herşeyi anlattım. O kişiden şiddet gorduğume kadar. Sonra biz kacmaya karar verdik. Babam vermez diye, ben yine yarı yolda bıraktım yapamadım. 8 ay gecti, (bu ay boyunca sevgili idik. ) ve bu sefer hic arkama bakmadan kactık. Herşeyi arkada bırakıp. Mesleğini yaptığı il ’e geldik ev tuttuk, nikah yaptık 50 kişi gorev arkadaşları geldi. Cok guzel gecti 2 ay , 30 gun sonra duğunumuz var. Evlendiğimiz de gecenin bir yarısı eşimin numarasını bulup aradı. Ama taviz vermedim. Sensin boşanma nedenimiz, hakaretler vs. Ben senden cok daha guzelim herkes de oyle diyor ana o otoriterini nasıl kullanıyorsan cekiyor dedi. bende dedim ki guzellik demek ki işe yaramıyor, helal olsun bana dedim, engelledi. ( hic gormedim canlı kızı oda beni) Bende onu sorun yaratmadım. Devam ettim hayatıma

Eşim cok değer veriyor bana cok mutluyum bir dediğimi iki yapmıyor. Onun yanında olmak , onunla uyumak cok guzel ondan ayrı olduğum da başka bir insandım.. ama şimdi o 5 yıllık sevgililik surecindeki gibiyim

onun değerini sonuna dek bileceğim.. 8 yıl sonra kavuştuk boyle bir şey yaşayacağım aklımın ucundan dahi gecmezdi. Hayat oyle bir şey ki ? Gercekten..