Merhaba kk hanımları
Şoyleki senelerce icten ice kimseye soylemeden hep dularıma eklediğim olursa o olsun dediğim birisi var. Kendisi uzaktan akrabamız olur. Her duğun toren bilumum akraba buluşmalarında hep kendisini gozlediğim. Kimse bilmiyor dediysemde ablama bir kac kez istem dışı belli ettiğim fena değilmiş diye geciştirmiştim. Ama kuzenlerimde bir kac kez beğeniyormusun bunu sorusuna 'ilerde olur olmaz, başkasıyla olur duşcesi ile' hayır dedim.(uzaktan akraba evlilikleri olur ailmizde hani olur ki kuzenimle başka birisyle olur gorucu usulu oyle bir zamanlar hoşlanıyodu olmasın diye soylemedim belkide en başından başıma gelecekleri hissettim) ama kendi arkadaşlarıma x le ilgili duşuncelerimi soyledim duğunlerde gizliden fotograflarını cekip makarasını yaptık olursa bununla olur dedim. Şoyle yakışıklı şoyle birisi bilmem ne diye kısaca Kızlar x e olan duygularımı biliyor. Şimdi ise ananem x i ablama duşunduklerini cok yakıştıklarını inşallah olur hayırlısı dur bakalım tarzı konuşma yaptı az once ablam yoktu. Cok şaşkınım cok uzgunum. Tum ozel gunlerde tum kendimi Allahla yakın hissettiğimde ben onu dilemiştim istemsiz kendimi ona bir yakın hisstemiştim. Aileme soyleyemem boyle birşeyide olursa ablamla ikisi şayet mutlu olsunlar ama ben icimde şuan yaşadığım tarifsiz burukluğu hep hissetmekten korkuyorum.ve arkadaşlarımla evet o kişi ablamla evleniyo demekten... iyi bir aile iyi cocuk ablamla olmasını ailemde ister ablam ise benim bu konudaki hislerimin boylesini bilmediği icin evet diyebilir tanışma olayına. Nasıl anlattım kendimi anlatabildim mi inanın bilmiyorum ama ben şuan kendimi cok cok kotu hissediyorum. Yanlış yapmışım gibi. Eniştesi olabilecek birisine insanın boyle hissetmesi ne bileyim..... annemler ananemle cok ciddi bu arada x in annesiylede konuşulmuş sanırım.... Canım ablam yuva kurarken boyle paramparca olmak istemiyorum. Nasıl cıkarım bu kafadan