Beyler malumunuz son zamanlardaki to duşukluğu.Bazı arkadasları etkilemesede benim gibi gunde 30-40 tl kazananları hayli etkiledi onceden to 4-5 seviyesinde gezeken ne olduysa ayın 17sinde para kazanmalar gitti aksama actıklarımı actım acamadıklarımı sildim ve dun butun hepsini sildim ve yeni kanallar ile devam ediyorum yola.
ama to resmen rezilleri oynuyor 0,30 gecmişi sildim cerezleri temizledim hala google reklamları cıkıyor, googleden başka video cıkmıyor.Baktım olmayacak adsense hassas kategorilerden google ve facebooku kaldırdım ama hala google reklamlarından başka birsey cıkmıyor.
Şimdi aklıma takılan sorular bu para kazanma kapanması ile ilgili olabilirmi forumdan bir arkadaşla konunstuk ondada aynı sıkıntı var.
Kategori ile alakası olmaz 8 kategori de video yukluyorum
video reklamı sayısı cok az mesela bugun 8500 reklam performansı var ama sadece 200 video reklamı cıkmış.
haa bu arada videolarımın coguda uzun hepsinde video ortası reklam acık ama video ortasında bile video reklamı yerine flash cıkıyor..
bu google ve facebooku adsenseden engelleyince kac gun icinde engellenir.
Biliyorum biraz uzun oldu ama forumda bu sorunu yaşayan cok arkadas var herkez fikirlerini ve tecrubelerini paylaşırsa ortak bir nokta bulabiliriz.
@Kiyoshi @soldiertr @ahzem @GKTDRK @turanakca @YtPr
Son gunlerdeki to duşukluğu ve google reklamları hakkında beyin fırtınası.
YouTube0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Sosyal Medya Forumları
- YouTube
- Son gunlerdeki to duşukluğu ve google reklamları hakkında beyin fırtınası.