Herkese merhaba, bu sabah yaşadıgım bir olayı size anlatıp fikirlerinizi almak istedim.
6 senelik evliyim 3 yaşında cocugum var. 2 hafta sonra cocugumun dogum gununu kutlayacağız. Gecen sene pandemiden dolayı kimseyi cagırmadık, bu senede pandemi devam ediyor ama aileleeimiz arasında bi kutlama yaparız dedik.
Kendi ailemde, eşimin aileside şehir dışında yaşıyor. Sadece dayısı ve yengesi bulunduğum şehirde.
Eşim, ailesine ve dayısına haber vermiş. Bende dogum gunune 4-5 gun kala ararım diye duşunuyordum ama eşimin yengesi, kaynanamı aramış ben dogum gunune gelmeyeceğim beni aramadı vs demiş. Kaynanama gerekeni uygun dille soyledim.
Bu sabahta bu konu acıldı. Eşim bana tavırlı konuştu ben haksızmışım aramam gerekiyormuş diye. Duğun yapmıyoruz dedim aylar oncesinden aramama gerek yok sonucta takısını, kıyafet uyumunu duşunecek bir konu yok ortada alt tarafı 1 saatlik bir kutlama var. 4-5 gun kala arayacaktım.. Ne alınganlık yapılıyor dedim, eşimde bu lafıma karşılık cocugumu yanında bana kufur etti, s.... G..... Dedi
Cocugun yanında nasıl boyle konuluyorsun dedim. Aileme laf soyletmem dedi. Karşılıklı tartışma oldu. Olen amcam hakkında amcanın..... Diyede kufur etti. Cıldırdım. Amcam kendi hayatında yanlışlar yapmış olabilir o kimseyi ilgilendirmez dedim. Kendisi benim ailem hakkında, sen yada benle ilgili konuşursa ve bu yanlış olursa ben yanlışıda kim olursa olsun savunmazdım dedm.
Cocugumu alıp odadan cıkmak istedim ama tam cıkarken ailem hakkında konuşursan seni siler atarım dedi. Gercektende sen duzelmezsin dedim cıktım odadan. Daha once 2 kez boşanma davası actım, kızıma kıyamadım ayrılırsam cok etkielenecek diye duşundumm sanırım en buyuk hatayı burda yaptım.bu şekildede annesine kufur eden, ofke kontrolu olmayan bir baba var evde. Eline geleni ortalıga fırlatıp odayı dagıtıp cekti işine gitti.

Uzun oldu hakkınızı helal edin.