Merhaba herkese. Konu acmak icin fazla erken ya da gec bir saat mi emin değilim ama bir saatlik uykudan kabus gorup uyanma sebebim olduğu icin yazmak istedim. Detaylarını anlatsam oldukca uzun olabilecek bir mesele ama ifşa olma korkumdan dolayı olabildiğince kısa bahsetmeye calışacağım.

Eğitim hayatım boyunca surekli farklı sebeplerden oturu okul değiştiren biriyim. Bu gittiğim okullardan birinde (ilkokul donemindeyken) aynı sınıfta olduğum bir cocuğun bana takıntılı derecede bir ilgisi vardı. Oğretmenime şikayetim bir sonuc getirmedi ya da aileme soylediğimde 'siz cocuksunuz' diyerek geciştirildim. Sonrasında yine aynı şehirde farklı bir ilceye taşındık ama cocuğun saplantısı bitmek yerine giderek artmaya devam etti. Bana bulabildiği her yerden mesaj atıyordu ya da arkadaşlarıma atarak ulaşmaya calışıyordu. Aileme işin bu kadar buyuduğunu dile getirmeye korktum o zamanlar ve umursamadım. Sonra bir gun ortaokulun son senesinde servis arkadaşımdan adresimi oğrenerek evime gelmiş. Kafasında beni kacırma planı kurmuş ama başarılı olamayınca geri donduğunu soylemişti. Kucuk cocuktan ne zarar gelir diye duşunebilirsiniz ama hem tip olarak buyuk duruyordu hem de babasının iş yerinde calışan yetişkin adamlarla planlıyordu bunları. Olaylar zaten korkuncken cocuk yaşta yaşamak daha kotuydu inanın. Liseye gectiğimde ilk gun okul duvarlarında sprey boyayla yazılmış adımı soyadımı gormuştum her yerde. Mudur tarafından suclanmıştım ustelik. Kısa zaman gectikten sonra okuldayken herkesin icindeyken yine beni kacırmaya calıştı. Sınıf arkadaşlarımdan biriyle para karşılığı anlaşarak boş bir derste beni bahcede yalnız yakalamak uzerine plan yapmış. Neyse ki sınıftan biri olayı bana haber verdi ve hemen mudure gidip olayı anlatabildim.
Sonrasında yaşadığım kargaşayı unutamıyorum. Cocuğun yakalanması, polislerin ve ailelerin cağrılması... Tum okulun senenin kalanında bana bakışları hala ruyalarıma giriyor gercekten.

Bu olaylarla ilgili en kotusu cocukla anlaşma yapan sınıf arkadaşımı da polislere şikayet etmem uzerine en yakın arkadaşlarımın bile bana cephe alması. Ben olayın şokundayken 'Gatsby nasıl x'i şikayet edersin, abartmıyor musun' diyerek bağırmışlardı. Kimse o cocuk nasıl para karşılığı boyle bir anlaşma yapar dememişti. Sen nasıl şikayet edersin demişlerdi sadece. Butun bu olayların dağ başında, eğitimsiz ailelerin cocuklarıyla yaşanan tatsız şeyler olduğu da sanılmasın. Yaşadığım yerdeki en iyi okullardan birindeydim, kacırmaya calışan cocuk sozde yuksek iq seviyesine sahip başarıları olan bir insandı. Bazen bazı şeylerin yaşanılan cevreyle ilgisi olduğu duşunulduğu icin belirtmek istedim.

Kısa yazmaya calışmama rağmen uzun oldu farkındayım ama bu kadar ozetleyebildim ancak. Ben bu olaylardan sonra psikolojik destek aldım ama yaşadıklarımın etkisini atlatamadım uzerinden oldukca zaman gecmesine rağmen. Kabuslarıma girdiği zaman etkisinden cıkamıyorum tum gece. Arkadaşlarıma ya da aileme anlatmıyorum bu durumu. Kendime bile fazla drama yapıyorsun diyerek kızıyorum aklıma gelince. İlk defa buraya yazmak istedim. Bilmiyorum belki de dediğim gibi drama queenlik yapıyorum, oyleyse lutfen yazın. Normalde takıntılı biri değilim, hatta genelde bir sorun yaşarsam o sorun yokmuş gibi davranmak gibi bir ozelliğim var. Yine de bu olayı gormezden gelmeyi başaramadım bir turlu. Uzerinden zaman gecen bir konuyla ilgili tekrar psikolojik destek alıp ailemi de telaşlandırmak istemiyorum ama kafam karışık. Ne yapmamı onerirsiniz?