Sigaraya baslamayı asla dusunmuyorum.ama arkadaslarimın yanında bazen 1 tane iciyorum cok nadiren.gecen arkadasımın paketi bende kaldı.Bugun odamın camını acıp sigara ictim.odamın kapısı hep kapalı zaten(gec saat oldugu icin de annemler kendi odasındaydı anlamazlar diye dusundum).
Sonra annem odaya geldi kokuyu anlayıp "yuh" dedi. 2 dk gecti gitti babama soyledi odada sigara icmiş diye.annem 1 yıl once iciyordu.bıraktı.şu an hicbiri sigara icmiyor.
Babam odadan laf etti "serefsiz, terbiyesiz" dedi.sigara icmeme laf etti.Hic sevgilim olmadı şu ana kadar doğru kisiyi bekledim.sevgili olmak isteyenleri ben istemedim dogru kisi degildiler.alkol sigara alıskanlıgım da yok.ilk defa 1 kez ictim ve farkettiler diye "geceleri kesin erkeklerle yazismak icin uyumuyor,kim bilir ne haltlar yiyor başka " filan dedi babam.
Sizce annemin gidip babama soylemesi cok yanlıs degil mi? Kendi de konusabilirdi benle.sırf babam bana kızsın istedi.
Hem 23 yasındayım.kariyerim var,kazancım var aklı başında bir insanım.1 tane sigara icin bu laflar agır degil mi ?
Boyle bir anne babaya karşı nasıl olmalıyım? onlarla konusmak bile istemiyorum serefime laf ettikleri icin