Mrb iyi geceler ablalar ve kardeşlerim sizden bir cozum almak istiyorum kendimden cok kızlarım icin lutfen yardım edin biraz uzun olucak okumanızı isterim...
Biz 7 kardeştik 3 kız 4 oğlan kızların en kucuğu bendim annemi benle olan ilgi ve alakasini pek hatırlamam yok gibiydi evet yanlış okumadınız varla yok arasıydı sağolsun iki ablam aslında gerci onlarla 4 ve 2 yil vardi aramda yani oyle buyuk degillerdi benden..Neyse Allah razı olsun iki ablamdam onlar beni hep yıkadı saclarımı taradi baktı hic annemi hatırlamıyorum bile ilgi alaka konusunda varsa yoksa iş yapın evi toplayın inanın yemin edebilirim belki yalan gelebilir hani kızız sonucta regl oluruz ağrılı gecer ya uzanmak istersin bize o bile asla nasip olmadi ...
Bi gun bile buramiz ağrıyor uzanalım dinlenelim yok akli fikri temizlikti...
Babam desen annemden beterdi oda tarlaya gidin bahceye gidin derdi dışarı cıksak iş iceri girsek iş nefes almak yok sanki 7 cocuğu iş icin doğurmuşlardı...
Annemde pek haksız sayılmaz babam bir iş verirdi disarda

Babam aynı şeyi bizede yapardı bu iş bu dk yada saat bitecek derdi bitmese bizi olumune doverdi ama olmezdik annemde bir şey yapmazdı ama biz babam annemi doverse deli olurduk dayak yiyecegimizi bile bile araya girerdik bizdr yerdik ben cok yedim mesela o dayaklardan...
Annem temizliği cok severdi derli toplu olmayı babamda cok severdi duzeni herşey yerli yerinde olucak olmsaysi vay bizim halimize....
Bunları kısaca anlattım bilin istedim bazı şeyleri şimdi anlatacaklarimdan bana lutfen kızmayın yada kızın ama bi şeyler soyleyin sonuc verin...
Benim 2 kızım var biri 2 bucuk yaşında biride 6 yaşında olucak...
Kızlarımın odası ayrı dunya kadar oyuncakları var herşeyleri var cok şukur aldım oynuyorlarda ama cok dağılıyor biliyorsunuz niye oda duzenli değil diye kızlarıma cok kızıyorum ofkeleniyorum ama vurmuyorum vurmamak icin kendimi kasıyorum bugun bunu daha cok iyi anladim ki benim piskolojik bu normal olamaz benim durumum..cocuk dediğin oynayacak dağıtacak uyumaya yakın toplanıp uyunur ben sanki gosteriş diye almışım kizlarim artık cok uzuluyor farkındayım bi daha yapmam diyorum ama bazen yine oluyor...
Bugun kızlarıma dedim ki "Bu oda toplanacak 20 dk sonra gelip bakiyorum yoksa oyuncuklarinizi cope atarım yeter artık