Yeni Veyahutta Uzman Olan Herkesin Dikkatine Arz Ediyorum Bu Konuyu..
Herkes Tbm Peşinde Yırtırıyor.. Spam Basan Adamlardandım Bende Taki Bu Sabaha Kadar..
Kendim Casper A.ş Uzerınde Calışıp Creative Parcaları Uzerınde Arge Bolumundeyim

Şimdi Bu Konuyu Paylaşıcağım icin Coğu Kişi Kızıcak .
Ben Bu işde iddalı Konuşuyorum .
Karşıma 1 M Abonesi Olan Facebook.. Twıtter En Az 10 K Abonesi Olan Adamlara Karşı .. Bir Tek Kodla .. Onlardan Dakika Sanıye Değil Saliselerle ..
Attığım Her Videoyu İndexletir .. Onların 100. K Izlenımle Videolarını spamlayıp google sıaralamasında onların en az 3 basamak uzerinde cıkartırım . tek bir kodla .
şimdi diyceksınki bunun google + ve youtube ile ilgisi ne tbm ne alaka ..
şimdi uşak garsona garson ev sahıbıne sonra herkes uşağa denklemı

sosyal ağların efendisi facebook 'idi doğrumu doğru ?.. sonra twitter doğdu .. facebook bunun karşılığında hemen kişi ekleme sınırı vs cok ciddi kurallar getirirken .. twitter buna karşılık bizler daha saygın bir yazılımız sosyal ağ olduklarını kanıtlamak icin . spam kişi ekleme botları kapatırken .. bir yandan kullanıcı saysını kaybetmemek icin ne gelistirdi geliştirici yamalar dediğimiz modern adı arge eklentılerı yaptı .. nedemek oluyor bu .. şu demek oluyor eskıden resım vıodeo url ekleme vs yokken anında sunucu ve hızlarını kişilere ve yoğunluklarına gore url seklınd veyahutta dırek resım gosterere k dırek vıdeo gostererek yaptı .. yetınmedıler bununla vıdeoları resımlerı bunlerınde paylasmak ıcın ..
kişilere ozel lısteler yaptılar yanı bır kullanıcı hem resım hem vıdeo yuklerken klasorluyor sanal hardıcs yaptılar .. şimdide bulut teknolojisine actılar artık twıtter az yada cok bılgılı herkes gelıstırcek ..
facebook bu atağı yapamadı cunku

bunlar bırbırlerıyle boğuşurken ..
google ne yaptı
youtube 9 ulkede reklam pazarına gırdı ..
yetmedı google + arayuzlerı gelıstırdı sessız sedasız ..
bılenler vardır google yama eklentıler veyahuutta ındırmelı yazılımları kabul edıyor 25 tl tutar karşılığında .. bu sayede herkes artık kişilerin en guncel yazılımlarını anında gorup ındırıyor .. wap ve net uzerınde .
google + arayuz yenılerken ne yaptı herseyı 2015 teknolojısıne gore ınsaa ettı ..
nerden bılıyorum .. işin icinde olan bır ınsan olarak soyluyorum ey turk youtuber 'ler i
ALLAH aşkına bir girin araştırın google +

video ekleme var .. vıdeo lınkı ekleme var resım ekleme var resım yukleme var .. resım lınkleme var
resım lınklemı bılmek ayrı maharet bıraz bılgı işi tabıkı .
şimdi
sıze soruyorum ..
kişi ekleme sınırı 250 dıyorlar işte işi bilmeyenler icin 250 ..
size 5 katagorı verıyorlar dıyorkı ayarlardan ıstersen bunu kaldıra bılırsın
yetınmıyor ozel katagorı yanı lıste olusturabılırsın dıyor
bunu neden dıyor 250 kişi ekleme sınırını herkes bılmesın ama daha fazla ekleye bılırsınız ..
google + yetınmedı bunlar 1250 ıle 1680 kişiye kadar ekleye bılıyorsunuz . 250 otomatık bir koodla o koduda verıcem ayrıyetten .
ama 250 ustunu manuel ekleye bılıyorsunuz 1680 veyahutta şifreli google + plus ıse sayfanız 1250 arasında degıse bılıyor .
sımdı 30 gunde 1250 kişi eklesenız ve bunun sadece sıze 100 kişi gerı donde 30 gunde 3000 takpcı . 3 ay bunu yapın 9000 bın takıpcı ..
bır vıdeo tur ıcerık farketmez bızım mılletımız merekalı kısa ızlemek ıcın tıklar bır bakmıs kendını youtubude saatlerce gezmıs uykusu gelmıs halde bulur

9000 kısıeden gunde 500 vıdeo ızlense ayda 15000 ızlenım
tabıkı bu komık vıdeo veyahutta fragman dızı ıse .. 9000 hepsıde ızleye bılır bılgınız olsun azcık google + kurcalayın ınsanlar neler ızlıyor hashtag etıketlerı sanıyelık guncellıyor google robotları ...
yazının en başında ne belırttım bır koda size şu kodu verıcem
kod işinden anlayanlar anında cozucekler . aslında bu kod 3 yıldır var

'' # , # , # , ........ ''