Selam kk uyeleri.
Kısaca anlatmak istiyorum; kaynanamlar şehir merkezine uzak bir koyde oturuyorlar(2 saat kadar uzaklık ) koyde yalnızca 5.6 hane var.
Secim zamanı istanbuldaki cocukları ikametgÂhlarini koye taşırlar koy kapanmasın diye dedim ya 5.6 hane var en fazla 12 kişi yaşıyor koyde bundan sebep ulasım zor.Neyse konuya gelecek olursak koye servis gidip gelmez, kp ve kv taksi cağırcaklarina başları ağrıdığı zaman 112 den ambulans istiyorlar. Ambulans gelince ayılıp bayılıyorlar. Acilde her turlu tetkik yapildiktan sonra bi ağrı kesici iğneden sonra taburcu oluyorlar
Bana 112 i mesgul ediyorlarmis gibi geliyor ki bence oyle maddi durumları iyi cunku istedikleri zaman taksi cagirabilirler . Gecen haftalarda koydeydim hastalandim karsi koyun servisi ile hastaneye gidecektim servis gelmeyince vazgectim o an kaynanam dedi ki; ambulans cağıralım, gelince karnını tut kendini kotu goster diye basımdan kaynarr sular dokuldu! Ertesi gune kadar sabredebilirdim neden bir baskasinin hakkına girip 112 mesgul edeyim ki. 2 saatlik yolu gelip giden sağlıkcılara yazik dedim vazgecirdim onlari. 2 haftada bir ambulans cağırırlar
Biri tuvalete cıkamaz diye cağırır oburu yaşlılıktan dizleri ağrıyor diye. Haksızlık değil mi bu