Herkeze iyi geceler diliyorum.
Bana bu aralar pekte iyi değil geceler...
Herneyse yeni uyeyim ve icimi dokup bi rahatliyayim dedim bende .

Sorun şu ki eşimle Anlaşamiyoruz ve daha 6 aylik evliyiz. Sanki evlenmeden onceki adam gitti yerine bir başkası geldi .. Inanin bana şok oldum .

Orn: işten gelir surat genelde beş karış zaten cok cok ağır bir yapısı varmış yeni goruyorum bende ve hic beğenmedim bu hallerini . Hadi yorgunluga veririm ama bekarkende calısıyordu beni hic ihmal etmezdi. Hatta benden daha cok ustume duserdi. Herneyse yemek Hazırlarim aksama guzelce mutfakta vakit gecirmeyi severim ozenirim. Masada tuz olmasa tuzu getir onu yap şunu al der pur dikkat tv ye yapışır gozlerini alamaz TV'den

Ya birkere de bi tabak topla nezaketen elini uzatmaz.Hanı nasıl desem bildiginiz kro gibi oldu adam 180 derece dondu bende şen Şakrak bi insanım cok sıkılıyorum onunla evde inanin duvara konuşun daha iyi. Aramızdaki muhabbet dahi en fazla 15 kelime ...

Yahu sevgide biryere kadar hepmi ben yaklaşicam hep mi ben kur yapıcam naz yapıcam inanın usandim. Azcık kavgada ağzında aynı laf neymiş " seni doverim. Ya bana kimse onu yapma curretinde bulunmayı bırak cumle icinde geciremez kocam en yakınım kullanıyor . Cok zoruma gitti. Ben cok guvendim inandım ona..

Oyle korkutuk aşkta olmadım.cunku aşkın sonu iyi değil biliyordum. Gozlerine perde iniyor insanın ama inanın ki cok değer verdim sevdim saygı duydum. . Ayni şekilde oda benim kisiligimi fiziki yapimi cok begenirdi gurur duyardi .. Hamileyim ve diyorumki bilebilseydim boyle bir adama kroya donuşecegini asla cocuk yapmazdim evlenmezdim bile... belkide bu ondan son cocuğum boyle giderse..

Şuan yine kavgaliyiz. . Horl horl uyuyor kendileri bense azıcık ağladım ve buraya bişeyler yazıp rahatlamak istedim..
Kavga nedenimiz yemek yedikten sonra biraz yuruyelimmi dedim eşime oda bende markete cikcaktim gel sende dedi

Neyse hazırlanıyordum almış eline tv klavuzunu kumandayi inceliyor bir saat. Ve bende aşkım napacak sin onu diye sordum bi kac kez. Cevap vermedi Zaten genelde de cevap vermez hep dalar biryere duymamazliktan gelir bende karşında bi insan konuşuyor dedim en sevmediğim şeyi yapma falan aldı başını tartışma Kırkkere sorarım herseyi cok zoruma gider. Yuruduk eve geldim. Ne gonul almasını biliyor nede bişi

Hep ben gonul alamam. Bende insanım biryere kadar insanda da heves kalmıyor. Neden değişti hamilelikte yanımda olmasi gerekirken cok uzaklaştı ... ve kocam gercekten bana gore coğu kişinin yakistirmadigi bir tip. Pek yakıştırmzlar. . Ama ben onun icini sevmiştim. . Ici de curuk cıktı napıcagimi bilmiyorum. .. hayat cokk zor bu ev bu duvarlar beni boguyor .. Inanin boyle duşunmedim hic bir şeyi. . Hayallerim yıkıldı. . Boyle bir karakterle bir omur nasıl gecirebilirim. .

Inşallah duzelmeyi dener. Aksi halde kimsenin kahrini cekemm genc yaşımda. Paşa gibide bakarım kızıma.. O dereceye gelmek istemiyorum sadece .. Boyle işte kusura bakmayın belki hafif gelicek sebeplerim ama cok uzuyor eşim beni