Gecen sene nisan ayında hoşlandığım sınıf arkadaşıma ondan hoşlandığımı ve ondan hicbir beklentimin olmadığını ama soylemezsem rahat edemeyeceğimi mesajla soyledim.Sonra cok pişman oldum ama arkadaşım gercekten cok durust ve kibar biri olduğu icin kotu bir şey olmayacağını biliyordum. O da bana karşı o şekilde bir hissinin olmadığını ve uzulmemi istemediğini cok kibarca soyledi.İlk zamanlar o kadar cok uzuldum ki,aslında o mesajı yazmadan ve reddedilmeden once hissettiğim cocukca bir hoşlantıyken reddedildikten sonra cok tuhaf ve utandırıcı bir şekilde daha cok bağlandım.Ancak okulların da uzun sure kapanmasıyla artık hislerimin gectiğinden emindim. Daha sonra okullar acılıp da onu gorunce sadece hislerimin ona soylediğim icin biraz utanıyordum ama hicbir şey hissetmiyordum. Ama birkac gun once sınıfımızın mezuniyet fotoğrafı cekiminde arkadaşlarımla oylesine konuşurken(yani hic belli bir konu yoktu zamanın gecmesini beklerken oylesine konuşuyorduk) kendi arkadaşları yukarıda olmasına rağmen yanımıza geldi ve konuşmamıza katıldı ve arkadaşım elbisesinin duruşuyla ilgili soru sorarken hatta o ne konuşacağını bilmediğimiz sessizlik anında bile yanımda durdu.Daha sonra arkadaşlarım bir şey almak icin başka tarafa donduklerinde gozumun icine bakıp ''Cok guzel olmuşsun x'' dedi. Ben o an sadece teşekkur ettim ve gozlerimi kacırdım ama şimdi kafam o kadar karıştı ki niye boyle davrandığını anlayamadım ve eski hislerimi hatırlattığı icin cok uzuldum. Buyuk ihtimalle aramızda kırgınlık olmaması icin arkadaşca demiştir ama biz arkadaş olarak da cok yakın değildik ve o sırada arkadaşları yukarıda fotoğraf secerken oylesine uzun sure yanımda kalması kafamı karıştırdı ve beni uzdu(