Merhaba arkadaşlar benim samimi bir arkadaşım vardı toplam 6 senedir tanışıyoruz, yediğimiz ictiğimiz ayrı gitmezdi ben onu diğer arkadaşlarımla tanıştırdım ayşe fatma olsun diğer arkadaşlarımın adı. Neyse başlarda bir sorun yoktu bu kız sevgili buldu dolayısıyla cağırınca gelmemeye başladı, ben onu belli bir zaman sonra cağırmadan ayşe ve fatmayla goruştum
Sosyal medyada resmimizi gormuş hepimize saydırdı beni neden cağırmadınız diye, bende dedim ki ben sana cok adım attım sevgilimleyim diyip gelmiyorsun artık sen musait olunca sen bizi cağıracaksın o zaman madem goruşmek istiyorsun dedim , orda konuyu kapattık kusmedik
Dahası bizimde erkek arkadaşlarımız var ama her boş anımızda illa sevgilimizle olmalıyız durumu yok yani pandemiden once illa yakın kızlar toplanırdık bu ayşe fatmaya birkac kişi de eklenirdi, ama bu gelmezdi genelde sevgilimle olcam diye
Bu arkadaş beni kahvaltıya cağırdı birgun o zaman cafeler vs acıktı dedi ki aa cantan yırtık, farketmemişim sağol dedim, ay bunla nasıl cıktın off ya pazardan mı aldın falan dedi, bende evet pazardan aldım sorun mu var dedim(pazardan almadım ama alabilirimde kime ne) birgun yine sweatin ne guzelmiş ama cakma mı dedi bende değil dedim hmm falan dedi(cakma olsa ne olur sanane) bu tarz birkac hareketi oldu ben yine koydum mesafeyi
Bu arada bu kız evlendi nikah gunu dediki sizden başka kimsem yok ailem de gelmeyecek nikaha hastalar , ne yapın edin gelin elbette gittik yanlız bırakacak değildik
O evlenirken bizde kimimiz sevgilisinden ayrıldı kimisinin arası kotu oldu vs hepsini de biliyor
Yeniyılda bizim wp grubuna mesaj yazmış yeni yılda sizin gibi bekarlar evlensin hepiniz yanlızlıktan kurtulun gulen emojiler
Ben baya sinir oldum acaba ben mi taktım kıza derken ayşe cevap verdi sağlıklı olalım gerisini hallederiz sen canını sıkma yazmış
Bunları yapan kız 36 yaşında, neyse şuan sorun şu ki surekli benim arkadaşlarıma instagramdan yazıyor, misal ayşe pilates yaparken resim koyuyor o da yazıyor ben yoga yapıyorum daha iyi benimki, fatma cince ders alıyor diyorki korece daha guzel ahshahha tarzında
Ben de arkadaşlarıma mahcup oluyorum, ilgilenmedikce uzak durdukca bu yuzsuzluğu nedir bilmiyorum
Ben ne paylaşsam 2 dk sonra aynısını paylaşıyor aynı pozu verip
Biz.2 sene once tatile gidecektik planlar yapıldı vs son anda gelmedi sevgilisi icin, ben tek gittim orda bile ben sana kusmeyip şans vermişim enayilik etmişim hala benden ne ister bu kadar arkadaşlarımla uğraşıyor acaba, bu kadar mı mutsuzsun kendi hayatında
Diğer kızlara hoşunuzs gitmiyorsa silin gitsin dedim kac yaşında insanlarız silmek ayıp olur eskiden goruştuk diyorlar
Derdi nedir benden hic kotuluk kıskanclık gormedi ben hep yanında oldum ben kendimi geri cekince etrafa saldırmasının anlamı nedir bilemiyorum sahiden
Bu arada bize surekli arabasız olmaz benim var siz de alın diyordu(arabasına bindiğimizde otopark ucretini vs odedik) yuk olmamaya da calıştık bizi arabayla bir yere gotur de demedik ama o da baya zoruna gitmiş sanırım

Edit: ben gecen sene evlenmeyi cok istiyordum cocuğum olsun falan ama kısmet olmadı bende bu işi duşunmeyi bıraktım, bu kız da bunu iyi
Biliyor surekli ona bebek kokusu cok guzel keşke benimde olsa derdim
Bu arkadaş beni aradı gecen cocuk yapmak cok istiyordum kaynanam dediki ben bakarım sen calışıyorsun dedi hevesim kactı dedi
Neden bakıcı mı istiyorsun dedim, yoo onlar bakcak tabi ama lafını etmeyecekler ben isteyince yapıcam onlar soyleyince hevesim kalmadı dedi, iyi sen bilirsin dedim
Ardından yine ayy sakın evlenme ya cok zor falan diyor ben evlenme konusu acmadım ki dedim, madem o kadar zordu neden 2.ye evlendin demek geldi icimden diyemedim
Benim eski sevgilimle takipleşiyor, eski sevgilim bu evlenince tebrik etmiş benim arkadaş da yazmış sen cok mutlu ol inşallah sende evlenirsin diye birde bana anlattı, bende en son guya arkadaşız ama bana bur kez boyle icten iyi
dilekte bulunmadın dedim abartma dedi
Şimdi ben bunu heryerden silsem engellesem kıskac damgası yer miyim? Gerci yesem ne olacak birde o var tabi
Not; bu kişi arkadaşıma ozge bana neden kırgın neden arayıp sormuyor ben kimseye birşey yapmadım bir anda beni dışladınız ben kendimi sorguluyorum demiş
Bende buna mesaj yazıp sana cok adım attım gelmediğinde aramadığında cok oldu, artık bende kestim dedim
Hayır asıl ben seni cok aradım boyle duşunuyorsan hayatında mutlulukar hoşcakal tarzı konuştu
Madem boyle konuşacaktın neden milleti ustume salıyorsun cok uzuldum falan diye
En azından temelli bitmiş oldu
Acıkca sen şunu dedin sen bunu dedin gecmişte olaylarına girmek istememiştim, herşey benim sucum gibi oldu ama olsun napalım birşekilde bitti