Evet iki hafta konu acmama sozumu tutamadım

Eşimin bir ablası var. Pek konuşmuyorum. Zorunlu olarak bir araya gelince sadece selam veriyorum. 4 yaşında bir kızı var. Kızını bana karşı dolduruyor gibi geliyor. Size de anlatayım şimdi siz ne duşuneceksiniz acaba ben mi buyutuyorum?
İlk gunden beri eşimin ablasıyla pek yıldızımız barışmadı. Benden pek hoşlanmıyor. Sevimli bir kızı var onunla ilgileniyorum. Anne yokken cocuk beraber vakit gecirdiğimizde gayet mutlu. Annesi gelince cocuk 180 derece donuyor. Adeta icinden kucuk bir cadı cıkıyor. Bir gun kucağıma yatmıştı karnıma dokunuyordu, bebekle konuşuyordu kendince kıkırdayarak. Anne geldi, cocuk bir fırladı korkuyla ki oyle olur. Az sonra da geldi pat kut karnıma vurmaya başladı. Ellerini tuttum yapma dedim. Annesi hemen atladı, cocuk kuzenini seviyormuş. Şoyle bir bakış attım kadına hicbir şey demedim. Kızın elini tuttum karnımda gezdirdim bak boyle sevebilirsin diye.
Bir sonraki gorduğumde bu sefer tum aile oradaydı. Yakın bir zamanda oldu bu. Havadan sudan muhabbet ediliyordu. Ablası pat diye dedi ki "Bebek de ilişkilerde garanti sağlıyor." Bana bakıp sırıta sırıta dedi bunu bir de. Ben evlenmeden hamile kaldım ya

Pazar bir şey icin bize uğramaları gerekti. Kucuk kız da bir oyuncağını getirmiş. ",Bunu Guneş'e getirdim." dedi. Aldım, teşekkur ettim. Ona guzel şeyler soyledim. Annesi hemen atladı "Yok kızım o senin bebeklik oyuncağın cocuğa annesiyle babası alır" dedi ve şaka gibi oyuncağı elinden aldı. Sonra biz artık gidelim dedi. Ben şok icindeydim hicbir şey diyemedim arkalarından kapıyı kapattım sadece.
Bu şekilde yani bu kadının davranışları bana anormal geliyor. Cocuğa da bunları zorla yaptırıyormuş gibi duşunuyorum. Şimdiye kadar ben cevap vermedim bu kadına hic. Sustum. Hic duymamış gibi davrandım, o yokmuş onu gormuyormuşum gibi davrandım. Cunku psikolojik olarak dengeli biri gibi de durmuyor. O yuzden bulaşmayayım dedim. Ama canıma yetti yani ben artık ufak ufak buna karşılık vermeye mi başlasam? Cok onun seviyesine de inmek istemiyorum ama zorbalığını gittikce abartacak gibi sanki. Bebek doğunca ona da zorbalık yapabilir diye endişeleniyorum. Kucuk kıza da uzuluyorum buyuk baskı altında gibi. Annesi dengesiz diye cocukla arama mesafe koysam duyguları incinir mi? Boyle işte. Siz bu konuyu nasıl yorumlarsınız? Sizce nasıl davranmalıyım?