Yıllardır ilgi duyuyorum kendisine ama cesaret edemiyorum ona acılmaya ya redderserse rezil olursam terslerse? Beni hala cocuk gibi goruyorsa 21 yaşındayım kendi benden 6 7 yaş buyuk aile dostu denilebilir bayramlarda seyranlarda dugunlerde falan denk geliriz anca tabi ben bide surekli stalkluyorum o ayrı

neredeyse cocukluğumdan beri var ona ilgim hoşlantim sevgim diyelim ama kendi beni belkide zar zor hatırlardır imkansız geliyor asla onunla olamayacakmışım gibi geliyor bu sure zarfı icinde hayatıma aldığım kisi de oldu ama yapamadım her şeyde onu hayal ediyorum o olsun istiyorum ama benden haberi bile yok heralde gecenlerde İnstagramdan hikaye paylaşmış (acık hesap) baktım bilerek belki tanır farkeder diye ama geri donus yok napiyim direk gercekleri mi konuşuyum ya da bi taktiginiz var mi onun bana bi adım atması icin yada direkt kendim msj atıp anlatmak istediklerimin olduğunu mu soyleyim cocukluk dedim gecer dedim ama gecmiyor bu yuku tek başıma da artık kaldıramıyorum onunla ilgili olan birsey onun da bilmesinin hakkı olduğunu da duşunuyorum ne yapacağımı şaşırdım