Merhaba; bu sorunumu anlatacak kimsem yok, bir yere icimi dokmem lazım. 40 yaşındayım. Erkek arkadaşımla aynı yaştayız ve 2009'dan beri birlikteyiz. Son dort yıldır aynı evi paylaşıyoruz. Evlenmeyi ben istemedim. Cocuk da istemiyorum zaten, boyle mutluyuz.
Erkek arkadaşım ailesine ve akrabalarına aşırı duşkun bir insan. Daha ilk cıkmaya başladığımızda tatile diye beni akrabalarının yanına goturmuştu. Bunu ertesi yıl da yapmaya kalkınca kavga ettik. Başbaşa romantik tatil yerine komun hayatı gibi yaşanan bir akraba evine sokmuştu beni.
Yine ilk cıkmaya başladığımız sene bir gun yazlık evine gitmeyi teklif etti, evde annesi ve kızkardeşi vardı. Buraya kadar tamam. Biz eve geldikten sonra amcası, yengesi, kuzeni ve bakıcısı da eve doluştu. Ve ben bu durumdan rahatsız oldum. Ha, herhangi bir saygısızlık yaptığımı duşunmeyin. Ben utangac ve cekingen bir kızdım hep, cok da icedonuğumdur. Ve normal olarak sevgilimle kendi akrabası olsa bile, başbaşa kalmayı tercih ederim.
Amcası yazlıkta erkek arkadaşımı kenara cekip "o kız sana gore değil" demiş. Sonraları ise arkamdan fahişe dedikodusu yaptığını oğrenmiştim. Nasıl midem bulandı, nasıl nefret ettim anlatamam. Bir daha da oraya hic gitmedim. Ama sevgilim amcasıyla goruşmeye devam etti! Hala da goruşuyor.
Sonraki yıl (2010'da) yine, bir akrabasının yazlığına tatile goturdu beni. Ben evi sakin sanırken, en az 7 nufusla karşılaştım. Yine tepem attı, bu da yetmiyormuş gibi evde konaklayan Alamancı dayısından yok yere azar işitmiştim. Azar işitttim!!! Oraya da bir daha gitmedim. Erkek arkadaşım ise dayısına ağzının payını vermedi. Bu sene bir hafta once sevgilimin yine yazlığa gideceğini oğrendim. Bana kullanmadığım bir laptopımı sordu, şifresini soyledim. Eve geldiğinde laptopı dayısına vereceğini oğrendim. Alamanyalardan gelen dayı, sevgilime kullanmadığı bir bilgisayar olup olmadığını sormuş. Sevgilim ise benden izin almak aklına bile gelmeden benimkini vereceğini soylemiş. Kan beynime sıcradı. Senin dayının o bilgisayarı alacak parası mı yok da, kız arkadaşının bilgisayarını ona hibe ediyorsun??? Dayının parası burada 8 kat daha değerli, o kendine bilgisayar alamıyor mu? Cıldırdım sinirden. Ben ve sevgilim ozel sektorde maaşlı calışan elemanlarız, maaşımız asgari ucretten hallice. Ayda 2000 TL kira veriyoruz. Ama Almanya'dan gelen dayı bizim bilgisayarımızı sahipleniyor, bak sen şu işe!!!
Yazlığa gideli bir hafta oldu, beni ne aradı ne sordu. Gunlerdir duşunuyorum. Stresten kilo aldım. Ondan ayrılmaya karar verdim. Beni hice sayan, ciğneyip gecen bir erkekle hicbir geleceğim olamaz. Her şey buraya kadarmış.