İyi geceler arkadaşlar az once bir başlık okudum eşim kendi kendine konuşuyor diye altına bircok kişi şizofren vs yazmış...Yazarken cok utanıyorum fakat bende aynı sorun var aynı ozelliklerde mi bilmiyorum ama yinede cok korktum...Ben kucukken evcilik oynamayı cok seviyordum ve ablam hep mızıkcılarda komik gelirdi ona gulup oyunu bozardı bende onu cıkardım kendi kendime konuşa konuşa oynardım hem konuşuyordum hem cvp veriyordum.Buyudukce bu huyumdan vazgecemedim şuan 27 yaşında bir anneyim bazen yanımda kimse yokken yada ben başka odada yalnız kalmışken kendi kendime konuşuyorum.Karşımda kimseyi gormuyorum ,sadece hayal ediyorum ,mesela bir tv programı sunucu oluyorum soru soruyorum daha sonra konuk olup o soruyu cvplıyorum,yemek yaparken yemek programı sunuyormuş gibi anlatıyorum sonra sunucu olup soru sorup cvp veriyorum,bazen youtuber gibi iş yaparken o işi anlatıyorum bazen sanki bir dizide oynuyorum o dizide 2-3 karakteri canlandırıyorum ve bunları yaparken asla karşımda bir varlık gormuyorum.Oyun oynuyor gibi kamera karşısında gibi ama 2-3 karakterin konuşmasını canlandırıyorum ne olur dalga gecmeyin bu sacmalığımın bir acıklaması var mı