Kızlar evleneli 6 ay oldu .Nişan isteme olalı da 7 ay .kız isteme ciceğimi hani bu cam kutular olur ya onlara koyup saklamak icin sipariş ettim .kız isteme ciceğim sadece Gul .bir de kız istemeden iki hafta once aileler tanıştı o zaman da eşim kocaman bir Buket cicek yaptırmıştı icinde ama Gul sayısı azdı .5 - 6 Gul var .Ben cok mutlu olmuştum hatta .
Annemle bu cam kutuyu konuşuyoruz .Annem de o kutu kucukmuş felan dedihepsi sığmaz dedi .ben de tanışma ciceğini değil anne isteme gullerini koyacağım dedim . annem de senin kocan da tanışmada Gul almadı ,aile tanışmasında da Gul alınır ,gitmiş ala bele cicek almış zaten neyi doğru yaptılar sen sevdin diye verdik işte seni felan diye guldu. cicekler zaten o kutuya sığmaz .yeniden Gul aldır kurut cam cerceve yaptır dedi .Sinirlendim biraz ben de anne zaten alıyor doğumgunudur vs. durduk yere niye aldırırım anısı yok hatırası yok felan dedim kapattık konuyu.canım sıkıldı kızlar az dertleşmek istedim sizinle sacma sağan şeylerle canım sıkıldı yine