Merhaba canlar,
ben bura da sizden fikir almak icin konu acmıştım, daha onceki konuda arkadaşlar cok yardımcı olmuşlardı sağolsunlar.
gelelim meseleye ben 40 yaşında bekar bir bayanım. Fazla sosyal değilim arkadaş cevremde baya kuculdu. Malum bir coğu coluk cocuğa karıştı.
bizim tanıdığımız bir yenge var. O yenge 50 yaşında oğlunu evlendirmek istiyor . Adam annesine “ bu yaştan sonra biraz zor diyormuş”. Benim yenge ile aram cok iyi. Kendisini cok severim o da beni. Kendisi de bana surekli “ evlen diyor”. Bir kac gun once ben o adamı gordum yakından. Ve bana gercekten cekici geldi kendisi. Abisinin evinde idik. Yengesi, annesi ve ben. Bana kapıdan hoşgeldiniz dedi onune bakıp gulumsedi ve annesine birazdan geleceğini soyledi. Gidiş o gidiş. Annesi bir kac gun sonra bana “ sen rahatsız olma diye gitti” dedi.
bu kadın bekar olduğum halde bana hic teklifte bulunmadı. Kendisi ailemden cok cekiniyor . Coğu insanın babamdan cekindiği icin “ belki ondan cekiniyorlar diye gorucu gelmiyor dedi bir kac kere” babam otoriter diye. Cok sever ailemi saygı değer ve cok guzel insanlar olduğunu surekli soyler. oyleler de gercekten. Şimdi ben adamla tanışmak isterim ama bunu nasıl yapicam? Bana erkek tarafına teklifte bulunmak cok zor ve itici geliyor.
Ve aramızda 10 yaş var o da hic evlenmemiş.ne dersiniz bu duruma.
kızlar o duruşu ve guluşu var ya aklımı aldı