Merhaba hanımlar,
Beni tanıyanlarınız konularımı az cok bilenleriniz vardır. Eşimle problemlerimiz buyuk icinden cıkılamaz olduğu zamanlarda sabrettim ama artık kucğk şeylere sabredemez oldum ve artık boşanmaya ciddi ciddi karar verdim. Abimle annemle konuştum onlar arkamda ama bazı cekincelerim var tabi ki...
Şoyle ki 2.5 yıllık evliyim 1.5 yaşında bi kızım var. Eşim engelli. Bu yuzden eşimin olduğu mahalleden uzak bi yerde yaşamak eşimin ve tabi kızımın birbirleriyle gecirecekleri zamanı kısıtlar. Ayrı şehirlerde olmasıysa neredeywe imkansızlaştırır. Bu yuzden biraz eşime acıdığımdan daha cok kızımı duşunduğumden şu an oturduğum evde oturmam karşılığında (kendi ailesi 2 sokak otede) başanalım sen orda kal ben evde kalayım. Birkac ay bni idare et maddi kısım şimdiki gibi olsun yani kira faturalar gecim vs icin para yine aynı harcansın, anlaşmalı boşanalım velayet ortak olsun gunduzleri kız sende dursun calışayım akşamları da alayım, bwnkadaki paranın da yarısı veya 3/1 ini alayım dedim.
Tabi eşim kızından ayrı kalmak istemiyor doğal olarak da boşanmaya yanaşmıyor ama elimizdeki imkanlarda bundan daha iyi bir teklifi kimse sunmazdı ona. Şimdi cocuk sevecem bahanesiyle eve geldi yine beni yedi delirtti gitti. Neymiş cocuğumu dolduracakmışım soğutacakmış ay delirecem. Neyse ciddi bi konuşmaydı o da buyuk ihtumal annesigille gelecek akşam ki yine 4 koldan sarıp beni yalancı cıkarıp yine beni hatalı gorecekler ama artık donuşu yok ya şimdi olur ya da ilerde daha zor olur. Adamın annem de annem demesinden annesine surekli hakaret ediyomuşum gibi davranmasından bıktım ve artık son noktamdı taştım.
Size sorum surec nasıl olur, anlaşmalı boşanırsak ki ikna ederim başka şansı yok onun bakım maaşını alıyorum bunu ayrı yaşamaya başladığımız zaman devretmem gerekir henuz calışmıyorum birikmiş ortak paramız var parayı kullanmak istemiyorum şimdilik sonucta ev tutmıycam eşya almıycam kızımın duzeni bozulmayacak. Ama eşimin her seferinde acitasyon yapıp beni baba kızı ayıran gaddar kadın olarak gosterip problem cıkarmadından bıktım hep bunu yaptı ve bu psikolojiyle belki cok faxla duşunuyorum onu..
Avukata gitmeden de biz hazırlasak imzalasak gidip dilekcemizi versek nadıl bi yol izlemeliyiz. Ucretleri vs nasıl olur bilgilendirirseniz sevinirim... Teşekkurler şimdiden.