Bunu okuyan kişiye oncelikle merhaba. Buraya ilk yazışım değil. Derdimi anlatacak olursam konu sevgilim. Nereden başlayacağım hic bilmiyorum. Ozet gececek olursam kavga ettik ve şimdi benimle barışmak istemiyor. Hatanın bende olduğunu, onu haksız yere suclamalarda bulunduğumu ve beni surekli affettiğini bana soyledi. Son birkac ayda surekli tartışırdık. Kucuk şeylerin buyuk laflarını ederdik. Ben ne kadar tartışıp gonlumuz daha fazla kırılmasın diye konuları kapatmaya calışsam da... o hep inat etti ve uzatılmaması gereken konuları dahi uzatarak daha fazla kırılmamıza neden oldu. İnatcı ve her zaman ben haklıyım kişiliğine sahip bir insan. Zor birisi. İstememe sebebi ise benim yerli yersiz tartışma cıkarıp onu suclamammış. Oyle dedi. Oysa cıkardığım kavgaların bir sebebi vardı. Her ilişki de olan klasik şeyler...sanırım. Kıskanclıklarım oldu, beni ilgisiz bırakıp ilgi istediğim zamanlar oldu. daha cok var ama bu konular uzerinde hep tartışma yaşandı. Tartışma dediğime bakmayın bunlar yaşanırken beni dinlememek icin hep engellerdi. Birde ustune beni dinlemiyorsun diye kavgasını yapardım. Ben sevdiğim zaman sahiplenici biri oluyorum. Sanırım o bunu kaldıramadı .d Son tartışmamızda her şey bir gun iyi ilerlerken aramızda hic sorun yokken biranda ilgisini alakasını benden kesti. Bir gun de yaşandı bunlar ve baktım ki bir kızla oyuna girmiş. Ve bana o gun sozu de vardı film izleyeceğiz diye. Ben onu beklerken .d o elalemin kızıyla oyun oynuyordu. Ben bunun ustune tabi onunla konuşmadım. Beni engelledi sonra yazdı. Tartıştık. Sonra ben dayanamadım yazdım. Bu sefer o beni istemedi. Her şeyin suclusu sensin dedi. Ben buna hakaretler beddualar ettim. Etmez olaydım. Ona kredi vermiş oldum. Şimdi de inanır mısın bilmiyorum bana geri donsun diye ona yalvarıyorum. Biliyorum yapmamam gerekiyor ama seviyorum işte. İyi gunlerimiz aklıma geliyor kotu oluyorum. Acı cektiğimi ona da soyledim ama o bunu umursamıyor bile. İlle de beni istemiyor. Diyorum sorun neyse hallederiz konuşuruz cozume ulaştırırız. İstemediğini soyledi. Şimdi duşunuyorum yaşadığı şehre gidip caresizce af mı dilesem diye. Kabul etmese bile gozumle kulaklarımla duyacağım. Belki o zaman istemiyor oluşunu kabullenirim. Herkesin başından bunlar gecmiştir. Caresiz hissediyorum. Onu iki bucuk yıl sonra severek bırakmak istemiyorum. Yaşattıklarını yine yaşatacak olsa bile razıyım. Benim de cok hatam var. Gereksiz tartışmalar da bulundum. Bilmiyorum ne yapacağım. Kendimi kucuk duşurecek olsam bile onu gormeyi sesinin tonunu duymayı ozledim. Elimde bir demek cicekle ona gitmeyi beni affet demeyi cok istiyorum. Husranla sonuclanacak olsa da en azından cabaladım derim.
guncelleme: Meğerse istenmememin sebebi başkasıyla konuşuyor oluşuymuş. Dun gece bir guzel ana avrat sayıp engelledim. Terbiyemi bozmak istemezdim onun kadar cirkinleşmekte istemezdim ama bu yavşklar terbiye bırakmıyor insanlarda. Nasıl olsa bir daha konuşmayacağım bir yaratık terbiyemi bozmaya da bir sakınca yok.