Sevgili arkadaşlar merhaba. Lutfen bana akıl verin; cıkmazda hissediyorum.

Arkadaşlar ben oğretmenim ve şu anda işsizim. Deli gibi sıkılıyorum işimi yapmak istiyorum ama insanca calışabileceğim kurum cok az. Kolejler emek somurusu malum ama mecbur kalınca oraya da başvurdum caresiz. Bir kolej pazartesi goruşmeye cağırdı. Ders saatleri dışında da etkinlik aktivite isteriz imasında bulundu. Şu donemde nasıl bir aktivite olacaksa bilmiyorum. Daha once yine bir kolejde 8 gun calışma deneyimim olmuştu. Rezil bir 8 gundu. Gunluk rapor yaz, haftalık rapor yaz, aylık rapor yaz. Gunluk plan yaz, haftalık plan yap, aylık plan yap. Gunde 8 saat ders anlat. Kamerayla bu dersler didik didik incelensin minik minik yuzlerce kusur bulunsun hepsi icin hesap ver. Yonetici azarlasın, zumre başkanı azarlasın, Veli azarlasın. Oğle yemeğine bile cıkama. Asgari ucrete talim et.

Hal boyleyken kolej konusuna cok mesafeliyim. Bir de tek başına bir cocuk buyutuyorum. Cocuğu okula ben bırakıp alıyorum. Bu saatlere uyumlu bir iş olmalı. Cocuğumu alıp bırakacak kimsem yok.

Eski eşe 2 ay once nafaka artırım davası acmıştım. Sigortalı bir işte calışırsam nafaka artmayacak buyuk ihtimalle. Artacak nafaka miktarı aşağı yukarı 750-1000 tl arası. İşe girsem 3000-3500 alacağım. Dava gunu temmuzda. O zamana kadar calışmadan beklersem catlayacağım. Biraz daha iyi koşullarda bir iş mi bakayım, davanın bitmesini mi bekleyeyim? Sigortasız mı calışayım ne yapayım bilemedim. Aklım cok dağınık. Hadi tatlı kk hatunları bana bir el verin..