Merhabaa, ben yine aslında cok onemli olmayan bir derdimle geldim. Yakın arkadaşlarımla artık bu konuyu konuşmak istemediğim, onları sıktığımı duşunduğum icin buraya yazmaya karar verdim. Her turlu eleştiriye acığım. Kafama vura vura gercekleri soyleyebilirsiniz
Bana ilgisini 6-7 ay once fark ettiğim bir bey var. Ben bu ilgiden hicbir zaman emin olamadım. Genel olarak şakacı birisi, etrafındaki kızlarla genel olarak rahat konuşuyor ama karşı davranışları biraz daha farklı geliyor bana. Ama acıkcası bu ilgiden hicbir zaman emin olamadım. Gel zaman git zaman iyice arkadaşlığı ilerlettik. Bir suru konudan muhabbet ettik. Ama ben kendisine tamamen guvenemediğim icin her konudaki her fikrimi onunla paylaşmıyorum. Henuz o guven ortamı benim acımdan oluşmadı. (Genel olarak erkeklere guvenmem normal arkadaşlıkta da olsun duygusal ilişkilerde de olsun uzun suruyor ) Ama o kendi ozel hayatını vs benimle paylaşıyordu. Bu beyin bana ilgisini aynı ortamdaki başka bir kız da fark etti. Hatta bana surekli onun hakkında ne duşunduğumu soruyordu. Bana da bu muhabbetler lise kız tuvaleti muhabbeti gibi geldiği icin cevap vermiyordum. Gulup geciyordum. Bu kız arkadaşlık adı altında bu cocuğa iyice yaklaştı. Ona her bel altı şakayı yapmaya başladı. "Sen kesin sevgilini aldatırsın" "Sen kesin ssalak bir kızı bulup gidersin" bu tarz şeyler konuşuyordu. Sonra bu cocuğa sacma salak bir nedenden dolayı hediye aldı. Sonra bu bey de ne alaka anlamadım gitti bu kıza hediye aldı. Sacma salak bir hediyeleşme gecti aralarında. Ben de bu olay olunca acıkcası flortleştiklerini duşundum. Cocukla iletişimime devam ettim, hatta ne kadar itiraf edemesem de gittikce daha cok hoşlanmaya başladım ama guven hala olmadığı icin cok ustune duşmedim. Diğer kızla olan iletişimleri baya garip geldiği icin arada gıcık da oldum ama haddim olmadığını bildiğim icin iletişimi kesmedim. Arkadaşlık devam etsin dedim. Hic olmadı tek taraflı hoşlanır sonra elbet vazgecerim diye duşundum.
Ama bu bey bana 2 adım atıyor kafamı karıştırıyor sonra 5 adım geri cekiliyor. Ve bunu surekli hale getirmeye başladı. Yuz yuzeyken benimle konuşurken bazen utandığını dahi hissediyorum ama wpda vs daha cesur biri oluyor.
Her neyse cok uzatmadan ben bu kızla arkadaşlığımı bitirdim cok farklı nedenlerden dolayı. Bu bey de geldi bana aslında kızın kendisinden hoşlandığının farkında olduğunu, ona hic o gozle bakmadığını ancak arkadaşlığı hemen kesmek istemediğini cunku eğer direkt keserse kızı uzebileceğini, onunla arkadaş olduğu icin pişman olduğunu soyledi. Ben tamam dedim. Ki kendisinden bu acıklamayı ben istemedim. Kendi kendine gelip yaptı. Ben tamam dedim. Acıkcası mutlu da oldum.
Ama pazar gunu kızla bir sosyal medya platformunda samimi bir şekilde şakalaştıklarını gordum ve bugun de birkac kez farklı ortamlarda yan yana gordum.
Durum şu ki diğer arkadaşlarım zaten bu cocuğu hic sevmedi. İşin peşini bırakmamı soyluyor. Ben de kendime bunu soyluyorum ama 5 sene sonra ilk kez birine bir şeyler hissettiğim icin biraz uzuluyorum olan şeylere. Bir arkadaşım da cocuğa ters yapmam gerektiğini, mesajlarına donmememi, aramalarını acmamamı onu otekeleştirmemi soyledi. Boyle yaparsam bana ilgisi tekrar gelirmiş. Ama benim yapım boyle değil. Negatif duygu beslersem bu işten en zararlı ben cıkıyorum. Ki boyle gelen ilgiyi de istemiyorum. Ama hicbir şey olmamış gibi davranırsam da kendime saygım yokmuş gibi olacak. Cunku cocuk resmen ikili oynadı. Yalan soyledi. Ondan boyle bir isteğim olmamasına rağmen bana o diğer kızı gomdu sonra gitti aynı samimiyete devam etti. Sorum şu sizce normal arkadaşlığa devam etmeli miyim? Yoksa daha atak olup ters yapıp bana guya aşık olmasını mı beklemeliyim?
Yuz yuzeyken ilgiyi hissedebiliyorum ama dediğim gibi diğer ortamlarda zerre bir şey hissetmiyorum. Ve acıkcası kendimi hicbir yere varmayacak bir ilişki icin yıpratmak istemiyorum.