Bu olay canımı cok sıktı arkadaslar lutfen okuyun .Gecen gun eşime doğum gunu suprizi yaptım "guzel bi masa ,mumlar, guller, kalpli balonlar vs" cok hoşuma gittigi icin o gune dair bazı fotoğraflar paylaştım. (masayı mumlari falan cekmistim) ertesi gun gorumcem de bunları goruyo sonra kaynanama soyluyo. fotoğraflara o da bakıyo .Daha sonra 24 saatte silindiği icin durumdan siliniyo bunlar.
Eşim işten geldi bende biraz rahatsizdim(hamileyim 7.5aylik) midem falan bulanıyodu .Neyse annesiyle konusurken annesi beni sorunca rahatsiz olduğumu soyluyor eşim .o da ne var hasta olacak evin icinde ne hasta oluyo gibisinden biseyler diyo daha sonra ben şimdiki genclerden iyiyim iki iş tutmayla oram ağrıyo buram ağrıyo diyorlar Bu yaşımda onlardan daha sağlamım .Gencler telefon sapığı ellerinden duşmuyor yok şoyle yok boyle gibisinden ve daha bir suru biseyler soyledi dolaylı yoldan bana geldi yani o laflar.Eşim telefonu kapatti annen de kızım sana soyluyorum gelinim sen anla demeye getirdi dedim.Yok sen ustune niye aliniyon o genel olarak konustu dedi.iyi tamam dedim.arkasina babası arıyor hic beklemedigim bi sekilde cemkiriyor eşime "o paylaştığınız ne ben gormek zorundamıyım mumlar kalpler falan ne demek oluyo diye azarlıyo eşimi". Eşimde heves etmis paylasmis nolmus yani gormek istemiyorsan bakma falan dedi ama susmuyor adam yok şoyle yok boyle(bu arada durum silindiğinde baktim kayınpeder gormemisti zaten kaynanam gormuştu .kaynanam gostermis kayınpedere) eşimle tartıştılar bende sinirlendim telefon hoporlerde paylasamazmiyim ya dedim cıktım yatak odasina gittim sinirden aglamaya basladim .sonra esim geldi sarildi bosver falan dedi gonlumu aldi.Aradan bikac saat gecti ne olduysa dedi ki eşim niye bizim aramızdaki ozel biseyi paylaşıyorsun normal mi bu dedi .Bende daha once niye bisey demedin simdi baban deyince mi aklina geldi normal değilse o zaman dedim. O da paylaşıyorsan bizimkilere gizle onlar gormesin dedi .bıktım senin ailenden herseyimize karışıyorlar falan dedim o da benim ailemle olan sorunlarimi başıma kaktı falandi filandi derken baya kavga ettik .ben yattim sinirden whatsap hesabimi falan sildim .Eşim geldi dayanamadi bu seferde gonlumu aldi biz barıştık .Ama kendimi sanki kotu bisey yapmışım gibi hissediyorum .Benim babam annem boyle şeylere falan bisey demez bana gore bunu paylasmam normal .bu yuzden kayınpederimin bu tepkisi bana cok gereksiz yersiz ve hadsiz geliyor onu ilgilendirmedigini duşunuyorum. Mesela ayni seyi beni babam yapsa eşim o ne karışır onu ilgilendirmez falan der baya bi tepki verir sinirlenirdi. Kendi babasina da susmadı ama bugun hicbisey olmamis gihi arar konuşur biliyorum.Kaynanam da sozde kavga cıkmasın diye uğraşır hep ara bulur madem oyle kocasının kızacağını biliyosa niye fotoğrafları gosteriyor ki ona. Kayınpederi doldurur doldurur sonra sonra aradan cekiliverir hep .Alttan alttan hep bana laf sokuyor eşime dediğimde bana alıngansın diyo ama salak degilim bunu surekli yapıyor Bıktım artik .herseyimize karışmalarindan .Sizce bu olaydan sonra onlara karsi nasil tepki almaliyim?? eşimle romantik bir aksam yemegi paylasmam da ne var kotu bisey mi bu?