Merhaba kizlar
Ben eşimle 17 yaşında tanistim eşimle aramda 15 yaş var ama asla gostermez bu yaşı cok gorenler kinayanlar oldu fakat biz birbirimizi cok seviyoruz yani en azından eşim beni daha cok seven taraf 8 yıllık bı birliktelik 2 cocuk biri daha 3 aylik bir kızımız var hayatımız guzel durumumuz iyi kira gelirlerimiz var İstanbul'un luks semtinde kendi evimizde oturyoruz ustelik bircok kişinin hayali 3 katlı buyuk bahceli bir evimiz var eşim benim gozumun icine bakar benim suratım asik olsa oda dertlenir ici rahat etmez oğrenene kadar ev işlerinde cok yardımcı elimi surdurmez yapabildiği herşeyde sen cocuklarda ilgilen der hatta ben kahve aşığıyım hic usenmez bana hergun Starbuckstan kahve alır ben seviyorum diye beni herkese karşı savunur ailesini bir dakika duşunmeden karşısına alır aldida merhametli bana duşkun evine duşkun cimri değil eli cok acık bana her konuda yardımcı bir eş buraya kadar herşey mukemmel fakat ben hastayım ve bunu ancak yaşayan bilir coklu kisiklik bozuklugu hastalığımın adı bu hastalıkla 4 yıldır savaşıyorum icimde bir cok kişilik var ve ben ne yaptığımı hatirlamiyorum beni uzen kahreden bu zaten atak geciriyorum eşim her atakta yanımda ben her zaman yanındayım diyor eşimi cok kez aldattmisim insanlara yalan soylemisim coğu kez intihar etmeye kalkmisim evden kacmisim hatta evden kacıp kendimi arabalarin onune atmışım polisler yardımıyla bulunmusum yani o kadar cok şey olmuş ki ben cok utanıyorum bunları duyunca hayır diyorum ebn oyle biri değilim ben yapmam şuan ilac tedavisi ağır bir şekilde devam ediyor cok ağır ilaclar iciyorum emzirmek yasak cocuğum mama ile buyuyor ama yavaş yavaş iyileşiyorum derken tekrar biriyle karşılıyorum sen bana boyle boyle demiştin diyor ben onu hatırlamıyorum bilmiyorum yikiliyorum sonra kayinvalidemler yanına geldim onlar 3 katlı bir evi var yine bahceli hep beraberiz onlar cocuklarla ilgileniyor daha cok Allah razı olsun cok iyi insanlar ama ben insanlardan bunları duydukca eşimi hic hwkrtmedigimi duşunuyorum kafaya takıyorum ağlıyorum ama inanın hatırlamıyorum boyle nasil yaşanır bilmiyorum iki cocuğum var tek isteğim iyileşmek ama yapamıyorum bir sabaj kalkıyorum cok iyi oglen başka bir duşunce başka biri allah aşkına bişey soyleyin bana ben iyi olmak istiyorum