Evet beyler,birilerine moral olsun ve olmuyor diyenlere umit vermek amacıyla konu acayım dedim.

3ekim de adsenseyi acmışım.sonrasında 1-2 gun manuel olarak video yukledim.baktım olacak gibi değil.kanalların iş yapması icin en az 1000 video olması gerekir diye duşundum ve o noktaya gelmek icin ayın 5 inde bot aldım.sonrasında ozel sebeplerden dolayı 12 sine kadar falan fazla ilgilenmedim.sonrasında botla başladım yuklemelere.8 tane kanal actım.acemilik ya bunların hepsi telefon onaylı olmasına rağmen alt kanaldı.sonrasında sanırım bot kullanmamdan(ihtarım vb. yoktu)1 kanaldan dolayı 1i haric butun kanallarım kapandı.en işe yaramaz kanalım acık kalmıştı ki 2 gune kadar yanlışlarından donupte onu da kapattılar.ayın 22 si olmuştu ve elde var sıfırdı.

sonrasında umutsuzluğa kapılmadan biraz daha kafa patlatmak lazım dedim ve hem forumda yazılan konuları,hem de muslera gibi fikirlerini paylaşmaktan cekinmeyenlere kulak kabarttım.

tamam bot kullanıyorduk ama sallamasyon yaparak kullanmanın bir yararı yoktu.ornek verirsem;yabancı haber kanalı icin aramaya news yazıp cıkan videoları yuklemekle bir yere varılmayacaktı.daha fazla sistemli calışmak gerekiyordu.sonra aklıma bir fikir geldi ve uygulamaya başladım.daha 2.gun de fikir kendini gostermişti ve videolar izlenim almaya başlamıştı.bu şekilde bir sistem belirleyince de ''ne şekilde arama yapınca videolar tutuyor'' sorusunun cevabının bir kısmını bulmuştum sanırım.sanırım diyorum cunku daha 4-5 gundur işler yolunda.

7 kanal gittikten sonra actığım kanallardan sadece kazandıran kanala yukleme yapmaya başladım.inanın ki tek kanal bile kazandırdıktan sonra gunu kurtarıyor.zaten diğer kanallarda bir sorun olur da iş yapan kanalım kapanır korkusuyla diğerlerine yukleme yapmaya da cekiniyorum...

neyse,fazla uzattım sanırım.sadece biraz sabır ve daha fazla sistemli calışma yeter herhalde.