Merhabalar kızlar icimi dokmek istiyorum sizlere;
Eşimle gorucu usulu tanıştık ve bir bucuk yıl icinde evlendik cok şukur nazar değmesin bizim aramız cok iyi hem maddi hem manevi..
Gorumcemin mizacı herşeyi bilmk ayrıntısına kadar oğrenmek ister herşeyi en iyisini en guzelini o bilir eşiyle sonradan maddi imkanları duzelmiş bunun bi sonradan gormeliği ve parasından gelen soz hakkı tanınması da var kendisinde herneyse biz eşimle nişanlıyken bizim İmam nikahımızda kendisini de suslemiş eşiyle nikah tazelemiş mehirini 500 gr altınken 1 trilyona değiştirmek isteyen birisi oyle acık anlatayım anlayın, nişanlı zamanımızda bazı şeylere karışmak istedi mesela nikah istiyordum ben İslami olarak daha uygun gorduğum icin ailesi de sonradan pandemi cıktı Bundan dolayı nikaha sonuktu fikirleri ama bu abla hep duğun istiyordu elbise diktirmişti ozenle, eşim de bir terazi duşunursek %40 nikah%60 duğundu ben onu nikaha ikna ettiğimde ablasına sormuş
Bir de 35 dk konuştular cubku ben aradım sureli meşguldu eşim sonra soyledi ben ablamla da konuştum duğun ypcm diye ben deliye dondum tabi eşime niye oyle yaptın dedim mantıklısı bu geldi dedi (kesimlikle gorumcem ikna etti cok cenelidir kendisi) ben gorumceme telefon ettim dedm neden nikah duşunen nişanlım duğune dondu seninle konuştuktan sonra yanı bu bizim kararımız karışmanı istemiyorum dedm o da bence duğun daha guzel olur o kardeşimin fikriydi ben de mantıklı acıklamaları yaptım duğune dondu dedi ben de birdaha karışmaması gerektiğini bunun bizim hayatımızın bir kararı olduğunu soyledim ama sert bir tavırla,pandemiden dolayı nikaha donduk ve daha sonra Evi dizerken kendisi avukat gibi gelip evime salondaki berjeri ben kucuk odaya taşıtmıştım eşime cumku cok tıkış tıkış sevmiyordum bebek odası icin duşunduğumuz odaya emzirme koltuğu olur diye duşundum eşimde taşıdı bi gun bir geldim o berjer salonda gorumcem taşımış onu oraya oyle daha guzel olurmuş ben hemen değiştirdim tekrar neyse asıl olayı koparan nikaha 3 gun kala eşimden evin her ayrıntısını catalına kadar fotosunu istemesi ve 1 saat tel goruşmelerinden sonra yeter artık dedm actım ağzımı yumdum gozumu herkes duymuş zaten aile icinde aramızın bozulduğunu yani kayınvalidem kayınbabam kaynım falan eşim bişi demedi bana ama nikah duğun olayını da anlatmış gorumcem o olayı duysaydım bu duğun zor olurdu dedi bana eşim, gerdek sabahı ucakta bile eşimi aradı balayında tatilde de sırf bana inat.. neyse eşim eve sevgiyle geliyor aramız cok iyi, gecen gun kayınvalideme ağlamış telde gorumcem kardeşim bana hic gelmiyor aramıyor unuttu bizi diye k validem de eşime anlatmış eşimde de uzuldu bu duruma halbuki 3 ay oldu evlendik 2 kez gittik napabilrim pandemi var kendi ailemi Bile goremiyorum bunlar ic iceler k valimlerde kaldık gecen eşimle duşunun hem de bu donemde neyse, eşim ben sizin eskisi gibi olmanızı iyi olmanız istiyorum diyor gorumcem Ve benm icin ben de eşimle gittim bi pasta yapıp yine bi hallerdeydi olmuyor napim zorlama şeyler olmuyor ama eşim de bu durumdan mutsuz napabilirim sizce