merhabalar,
uzunca bir sureden sonra ilk defa icimde kıpırtı oluşturan bir konu ile geldim.

ben 21 yaşındayım, oğrenciyim. kendi sınıfımda olan biri vardı, x kişisi diyelim. pandemi oncesinde muhabbetimiz vardı ama birbirimizi cok tanımıyorduk. pandemi cıkınca uzaktan eğitim surecinde birkac kez konuştuk mesaj ile. bu surecler uzundu ama yani arada 2 ay geciyordu oyle konuşuyorduk. ben bu surecte erkek arkadaşımdan ayrıldım gecen sene haziranda. x kişisi ayrılıp ayrılmadığımızı sordu ayrıldık dedim yine birkac ay konuşmadık. iki gun once dersle ilgili bir şey sordum teşekkur ettim. konuşmanın bitmesini beklerken surekli devam ettirdi. eski erkek arkadaşımı kastederek tamamen gecti değil mi diye sordu. gece yarısına kadar konuştuk, bu konuşmaların icinde "iki insan bazen birbirini sevebiliyor ama itiraf edemiyor" "zaman gectikce hoşlanıyor insan" "karşı tarafın da hoşlandığını biliyorsun ama itiraf edemiyorsun" "işte o aşamaya geldikten sonra uzatmanın gereği yok" dedi. hatta ben etrafımda evet bu kişiyle olur dediğim kimse cıkmadı karşıma diyince emin misin diye sordu. bende ona "birinden hoşlansam bile beni o manada gormuyordur diye acılamam" dedim. eğer bir şeyi varsa ondan hamle beklemek icin.ailemi, nereli olduğumu, neler yaptığımı konuştuk. yani sanki flort gibiydik. hicbir zaman bu kişiyle olmaz demedim ama konuşmaların arasına sure girince de oluruz diye duşunmedim. o geceden sonra gunaydın yazacağını duşundum ama yazmadı, ben de yazmadım. acaba o da mı utandı, yoksa bir olta mıydı bu? ya da tamamen kanka amaclı mıydı? aklıma takıldı, ben kankam olan biriyle bu konuları bu kadar detaylı konuşmam o yuzden sanırım umutlandım. sizin fikirlerinizi de almak isterim. cok teşekkurler şimdiden