Arkadaşlar gunaydın, bu sefer konu babam.
Yurt dışında okuyorum ama cok uzak bir yer değil. Son senem olduğu icin staj yapıyorum tabii ki. Burada yuksek lisans yapabilmeyi cok istiyorum, annemle konuştuğumda annem bana orada iş bulmam durumunda tabii ki kalabileceğimi soyledi. Staj danışmanımla konuşunca boyle bir şeyin mumkun olduğunu, staj suresince kendimi gostermemi vs oğutledi. E annem cok sevindi.
Yalnız babama bu durumu actığım zaman resmen kıyametler koptu. Zannedersiniz habersiz nikah kıydım bunu oğrendi. Ben artık donmek zorundaymışım, artık yetermiş, yanlarında yapacakmışım yuksek lisansı, burada yaşamamı artık istemiyormuş.
Yani cok moralim bozuldu ve ciddi ciddi yemek yiyemiyorum. Ama kalamayacak olmama değil, bu tepkisine. İşin kotusu inat edersem de beni siler diye korkuyorum kusme huyu meşhur cunku, telefoncudan cıkınca aramadım diye bana bir hafta kusmuştu şey de kafamı kurcalıyor, 23 yaşına gelip işini eline almış bir insana "ben istemiyorum, izin vermiyorum" cumleleri işler mi? Sonucta tamam kaldığım yer cok gelişmiş bir yer değil ama insanlar iş bulurken zorlanıyor, bir iş fırsatını o istemiyor diye geri cevirmem sizce doğru mu?