Merhaba bu konu icin uye oldum ve kafam aşırı karışık . Kendimi ilk defa bu kadar bunalmış bu kadar cevremde insan istemediğim bi durumda goruyorum
Yaklaşık 1senelik bi ilişkim vardı 4 ay oldu biteli cok yorulduk ve artık sevgi kalmadıgı icin ayrıldık
Ondan sonra biriyle tanıştım onlada yapamadım
Şimdi bi tanıdıgımız vasıtasıyla biriyle tanıştım annem goruş bi kızım ne kaybedersin dedi duşundum mesleği var duzgun bi insansa neden şans vermeyim
3 haftadır konuşuyoruz mesajlaşırken aşırı eğlenceli ve surekli aktif olarak konuşuyo
İlk buluşmamız gecen hafta oldu memleketinden geldi babası kırtasiyeciymiş . Bana sırt cantası kalem fln getirmiş cok guzel bir yemek yaptırmış guzel gecti ama ben uZun boylulardan hoşlanırım acıkcası ve bu kişi kısa boylu cok hoşuma gitmedi acıkcası . İkinci buluşmamızda cok konuşmadı yani sohbet akmıyodu resmen yanında sıkıldım biraz icim pek ısınmadı utangac cunku baya telefonla konuşurkende oyle utanıyo gibi sanki duz cevaplar veriyo ve pek konuşasım gelmiyo ama ustume de cok duşuyo surekli mesaj atıyo ariyo . Gelecek icin acele etmiyo oda zamana bırakma taraftarı hemen bi sevgili olma amacı yok
Bugun ben işe geldim o evdeydi annesi sigara boreği sarmış buda evde tek yaşadıgı icin onu yiyomuş aramızda bir saatlik yol var
Bana sigara boreği severmisin dedi severim dedim kızartıp getiriyim dedi
Gerek yok onun icin buraya kadar gelme yemek yedim zaten calışıyorum dinlen sen guzelce dedim
Tamam dedi aradan bir saat gecti cıkmış gelmiş
Bana sigara boreği kızartmış ve daha once sohbet esnasında memleketinden sana fındık getiriyimmi dediğinde ben pek uğraşamıyorum kabuklarını kırmayla o yuzden pek yemem demiştim
Sigara boreğinin yanında fındık getirmiş poşette ve fındıkların kabuklarını kırmış tek tek
Gorunce o kadar şaşırdım ki
Sureklibi plan halinde şuraya gideriz anlaşırsa şuralara goturcem beni şuranın şu yemeği guzel mutlaka yeriz fln
Normalde herhangi bi arkadaşımı işyerime davet edip cay icerim ama onu davet etmek icimden gelmedi ve 5 dk durup geldim
Yaptıgı şeyin altında ezildim acıkcası cok guzel bişey hic kimseden gormemiştim
ama benim kafam oyle karışık ki boyle guzel bi insanı kacırıyorum belkide bişey hissedemiyorum cunku cok yorgunum
Boyle efendi duzgun insanları kacırıp sonra kotu serseri insanların arkasından ağlıyorum boylelerinin kıymetini bilmeyip
Ama kafamı dinlemek istiyorum bi ilişkinin sorumlulugunu alamıyorum cevremdeki herkes bak ne guzel cocuk kacırma diyo ilerde bi gun pişmanda olcam biliyorum
Belki o bukadar iyi olmasa ben bu kadar korkmazdım
Kafa yapımızda pek uyuşmuyo 25 yaşına gelip meslek sahibi ni insanın bi kız karşısında cekinip akıcı sohbet edememesi de tuhaf geliyo
Cok kafam karışık sizce ne yapmalıyım ?