Antalya'nın Manavgat ilcesinde daha alalı bir gun olmadan otomobilini yorgun olduğu icin yolun sağına cekip uyuyan surucu kaza gecirdi. Kaza, Side Caddesinde meydana geldi. İHA'nın haberine gore, Antik Side istikametinden Kemer yoluna doğru seyir halindeki R.Ş. ’nin kullandığı elektrikli bisiklet, Side 1. Giriş kapısını 200 metre gectikten sonra yolun sağında park halindeki otomobile carptı. Carpmanın şiddetiyle yola savrulan ve başında kask olmadığı belirlenen motosiklet surucusu R.Ş. ve motosiklette yolcu olarak bulunan M.O. yaralandı. İlk mudahaleyi cevrede bulunan vatandaşların yaptığı yaralılar panik halindeydi. Yaralılar, 112 sağlık ekibinin olay yerinde gelmesiyle ambulansla hastaneye kaldırıldı. Satın aldığı otomobilini yorulduğu icin yolun sağına cekip icinde dinlenirken bir anda şiddetli carpma sesine uyanan otomobil sahibi “Otomobilimi bugun aldım. Yolculuk sırasında yoruldum ve uyuyup dinlenmek icin yolun sağına cektim. Uyurken bir anda carpma sesine uyandım. Baktım motosiklet bizim otomobile carpmış.” dedi.
ReadBull.net sizlere daha iyi hizmet sunmak için çerezleri kullanıyor. ReadBull.net'i kullanarak çerezleri kullanmamızı kabul etmiş olacaksınız.
Detaylı bilgi almak için Gizlilik ve Çerez Politikası metnimizi inceleyebilirsiniz.