Selamlar kk uyeleri
Belki bazen tanımadığım,olaylara objektif yaklaşacak insanlarla konuşmak iyi gelir diye yazmak istiyorum.
Benim sorunum evliliğim,eşimin ailesi ile olan sorunlar ve bir turlu nasıl davranmam gerektiğinden emin olamamak.5 yıllık evliyiz.Bu surede bir cok olay yaşadık eşimin ailesi ile.Beklentileri benden cok fazlaydı,surekli gideyim ıs yapayim,yanlarında gezeyim,ne derlerse onaylayayım.Ilk zamanlar cok sık gittim ama yanlış gorduğum bir durum olunca vs kendimi savundum,yalanlarına tamam demedim yuzlerine vurdum sanırım bu yuzden beni cevap veren dik başlı biri olarak kotu bildiler.Her durumda da benim eşime ailesini kotuledigime inandılar,tanıdık yabancı herkesin yanında beni kotulediler vs vs.Arada cok olay var karışık olursa sorduğunuz zaman onları da yazarım.Şimdi konuşmuyoruz kaynanam ve kızı ile.Bir yandan kafam rahat ama bir anne oğlu ile konuşmuyor birbirlerine kırgınlar diye de uzuluyorum.Duzelmeyen bu ilişki ile ilgili akıl verir mısınız.Bu şekilde devam etse iki taraflı da mutlu olur mu duzelir mi herşey?
Not:Eşim annesi ile goruşmuyor ama bana kalsa gidip konuşmalı,bayramda en gec onlara gitmesi icin ikna edeceğim onu.Ben kendim icin goruşmek istemiyorum bu kararın arkasında durmak istiyorum