Oncelikle merhaba herkese
Aşırı gerginim bu akşam biri eşimi aradı hatta once caldırdı sonra tekrar aradı sessiz kaldı en son eşime ara bakalım kimmiş dedim cunku profiline baktım kadın (eşimin bugune kadar beni aldatma olayını gormedim şuphelenmedim ama daha once gelen telefonlar yuzunden kıllandım)
Neyse eşim aradı kadın “rastgele cevirdim erkek arıyorum kendime” dedi Turkcesi kotu değildi ama r harfini bastırarak soyleyen Rus kadınlar gibiydi de bilemedim
Hatta Ukrayna ’dan geldim erkek arıyorum dedi son anda.

Buraya kadar evet normal gibi ama biz buna benzer birkac aydır gece telefonları alıyoruz

Tek tek yazayım detaylarıyla
1.sinde bir kadın “sana geliyorum” dedi cok sarhoş olduğu belliydi eşim kimsin deyince kapattı (birinin bize gelmiş olması imkansız ben her akşam evimdeyim ailem farklı şehirde onlara bile yılda bir defa eşimle giderim birkac gun kalır geliriz)
2.de bir erkek ve eşime “ben pasifim tanışalım” dedi
3.de şiveli olgun bir abla “eşimin telefonunda numarası var ondan işkillendim kim diye aradım” dedi eşiniz kim dedik kapattı
4.su bu akşamki kadın.

Yani baktığınızda cok tuhaf sonuclar cıkar ama eşim evden işe işten eve gelen asgari ucretle 13-14 saat calışan biri eve geldiğinde ayakları şiş hani oyle capkınlık yapacak vakti yok.
Ara ara iş yerine habersiz giderim daima orda (benim okulum ona yakın)
Ki kendi işi değil cıkıp gidemez keyfi.

Ama birkac aydır aldığımız bu telefonlar beni aşırı geriyor hepsi de 12 den sonra geldi ve hep cevapsız kaldı benim icin ama eşim kendinden emin.

Fazlaca kendinden emin git araştır sordur eğer benlik bişey varsa yuzume tukur al cocuklarımı git ya da istersen ben giderim
Numaranı değiştir diyorum “benlik bi sıkıntı yok değiştirsem belki sen benden daha cok şupheleneceksin” diyor ki haklı.

Siz olsanız ne duşunurdunuz?

not:buarada eşim spor salonuna kaydoldu sonra pandemi oldu gitmedi bu telefonlar ondan sonra geldi birkac yerde o salonla ilgili değil ama başka salonlarla ilgili kotu şeyler duyduk
Misal numaraları dağıttıklarını (isteyen firmalara) falan.