Merhaba arkadaşlar
Cok bunalmış sıkılmış durumdayım.
Nişanlımla universitede tanıştım. Tanıştıktan bir kac ay sonra mezun oldu. Askerlik vs derken biz hic goruşemedik. 3 yıl oldu ve bu 3 yıl icerisinde onu 10 ay hic gormediğim de oldu. Yanyana en fazla 4 gun gorebildim. Askerlik bitsin daha cok goruşeceğiz dedi askerlik bitti gene goruşemedik. Mesleğimi elime alayım daha cok goruşeceğiz dedi ve gene goruşemedik. Nişanlanalım daha cok goruşeceğiz dedi ve gene goruşemedik. 6 aydır nişanlıyız ve ben onu 6 ayda toplam 3 gun gordum. Tamam pandemi var haftasonu yasağı var farklı şehirlerdeyiz evet bu surecte zor gidip gelmek ama artık katlanamıyorum. Mobilya beyaz eşya perde halı her şeyi Wp den sectim. Bu yaşadığım nişanlılık değil cok yoruldum. Artık zoruma gidiyor beklemek sabrım kalmadı. Yaza duğun yapacaktık fakat pandemi olunca nişanlımla duşunduk ve nisan ayında bi nikah yapalım duğun olmasın dedik. Ailesi duğunsuz nasıl olur bilmem ne cok mirin kırın ettiler. Yazdan daha erken olmasını istememizin diğer sebebi de goruşemiyor olmamız. 1 ay kaldı istediğimiz tarihe. Daha ortada bir şey yok. Ailesi yazın yapın diyorlar ama ben dayanamıyorum bu mesafeye. Mesafeden kaynaklı tartışmalarımız oluyor bu da ilişkimizi kotu etkiliyor. Benim ailem bir şeye karışmıyor neyi nasıl istiyorsan diyorlar. Ama Kayınvalidemler karşısında ezilip buzulup onları istediğimiz şeye ikna etmek zoruma gidiyor. Cok rahatlar.
Boyle uzak mesafe yaşayan bununla nasıl baş ettiler. Lutfen bir fikir verin ne yapmalıyım psikolojim bozulmuş durumda. O kadar buyuk bir boşluktayım ki. KKayınvalidemler ve nişanlım iyi insanlar ama kultur farkı gelenekler falan derken ayrı duştuğumuz konular oluyor ama hicbir zaman bir şey demiyoruz. Her şeyde onlara gore hareket ettik. Bize "sizin memlekette nasıl ya da sizin bir geleneğimiz var mı" gibi hicbir soru sorulmuyor. Belki akıllarına gelmiyor bilmiyorum ama hep onların istekleri arzularına gore hareket etmek beni cok yordu.
Mesafe yoruyor ilişkiler yoruyor bazen donup kendime bakıyorum sadece yorgunluk var ustumde.
Ne yapmam lazım nasıl davranmalıyım