Oncelikle 2 yıllık bir ilişkim var ya da vardı demeliyim 3 hafta kadar once bitti normalde en başlarında cok guzel anlaşıyorduk gozumun icine bakıyordu kırmamaya incitmemeye calışıyordu başta ben cok değer vermedim acıkcası zaman gectikce değişti mesela ben birşeyden rahatsız olduğumu soyluyorum cozum bulalım diyorum Başlıyoruz konuşmaya boyle yaptın VS diyorum ama dediği şey ama sen de bana oyle yaptın ben diyorum gozlerinde gormuyorum artık sevgiyi ben de gormuyorum diyor anında beni suclu cıkarıyor onceden orta yolu bulabiliyordu boyle değildi ve ciddi bir ilişkimiz vardı ayrıca mesela sosyal medyaya bu kadar sene oldu bir fotograf bile koymadı bunu soylediğimde ise ben sosyal medyayı cok kullanmıyorum zaten senle cok fotoğramız yok diyor yani cok olmasına gerek yok ki bir tane olsa bile koymaya yeter bence su zamana kadar ciddi olduğu halde uyduruk bir yuzuk bile almadı neyi bekledi anlayamadım gercekten ona gore hep ben sucluyum rahatsız olduğum birşeyi soylediğim an yine ben suclu oluyordum. Daha cok anlatılacak şey var ama aşırı uzun olacak. Şimdi ben ne yapmalıyım?