Cok uzuluyorum. Kendime bile soyleyemiyorum bunları. Hayır oyle değildir bana oyle geliyor diyorum. Dışarı cıktığımız zaman, araba kullanırken genc bayanlara baktığını farkediyorum. Bir de yakınımızda genc bir bayan olunca bana ters yapıyor. Mesela zuccaciyeye gittik. Saksı bakıyoruz ama ben beğenmedim. Yanımızda kimse yokken cok normal karşılıyor. Satıcı genc bayan yanımızda durmaya başlayınca bana atarlı giderli sen beğenmesen de ben alıcam saksıyı falan diyor. Yani o tavır değişikliğini hissediyorum. Hic konuşmadım bunları kendisiyle. Yuz goz olmadan nasıl halledicem bilmiyorum. Bir de yine boyle bir olay olduğunda mı konuşayım yoksa şimdi mi?
Guncelleme: Kendisine soyledim. Asla kabul etmiyor. Benim sana kızdığım vakit başkası gelmiştir diyor. Ama saksı olayında o an saksıyı konuşmuyorduk başka şeylere bakıyorduk sonra birden dedi beğensen de beğenmesen de alıcam. Daha sonra da saksılara bakmadan cıktık. Ben mi şizofrenim o mu uste cıkıyor anlamıyorum. Beynim allak bullak. Kanıtlayamıyorum ama hissediyorum